Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κρήτη: Μια 47χρονη γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονησεί με φυτοφάρμακο
ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Μια 47χρονη γυναίκα προσπάθησε να αυτοκτονησεί με φυτοφάρμακο

Μια 47χρονη γυναίκα αγρότισσα στο επάγγελμα,  το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Η άτυχη γυναίκα που είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου. Οι λόγοι που οδήγησαν την γυναικά σε αυτή την πράξη ήταν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η […]

ΚΡΗΤΗ

Μια 47χρονη γυναίκα αγρότισσα στο επάγγελμα,  το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης προσπάθησε να βάλει τέλος στην ζωή της πίνοντας φυτοφάρμακο. Η άτυχη γυναίκα που είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα παιδιά νοσηλεύεται στην Εντατική του νοσοκομείου του Αγίου Νικολάου.

Οι λόγοι που οδήγησαν την γυναικά σε αυτή την πράξη ήταν τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια, με αποτέλεσμα 47χρονη γυναίκα να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.Γεγονός που από ότι φαίνεται την οδήγησε στην απόφαση να τερματίσει την ζωή της.

Την 47χρονη γυναικά την βρήκε -ευτυχώς εγκαίρως- ο σύζυγός της  που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και νοσηλεύεται οι γιατροί κάνουν το μέγιστο δυνατό για να ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Πηγή: www.cretapost.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις