Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η άσχημη χειρονομία του Καπουτζίδη στον Μουζουράκη (video)
LIFESTYLE

Η άσχημη χειρονομία του Καπουτζίδη στον Μουζουράκη (video)

Δύσκολη απόφαση έπρεπε να πάρει χθες ο Μουζουράκης, στο δεύτερο επεισόδιο των «battles» του «The Voice», με τη Μαρία και τον Κυριάκο να διεκδικούν μια θέση δίπλα στον τραγουδιστή. Ο coach ικανοποιημένος και από τους δύο ερμηνευτές, έπρεπε να επιλέξει τον έναν. Την Μαρία Σταυροπούλου που ζει στην Αυστραλία ή τον Κυριάκο Καμαρλίγκο που ζει […]

ImageHandler

Δύσκολη απόφαση έπρεπε να πάρει χθες ο Μουζουράκης, στο δεύτερο επεισόδιο των «battles» του «The Voice», με τη Μαρία και τον Κυριάκο να διεκδικούν μια θέση δίπλα στον τραγουδιστή.

Ο coach ικανοποιημένος και από τους δύο ερμηνευτές, έπρεπε να επιλέξει τον έναν. Την Μαρία Σταυροπούλου που ζει στην Αυστραλία ή τον Κυριάκο Καμαρλίγκο που ζει στην Κύπρο.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, λίγο πριν ανακοινώσει την απόφαση του ο Πάνος Μουζουράκης, ρώτησε την Μαρία και τον Κυριάκο αν θα επιστρέψουν στις χώρες τους σε περίπτωση που δεν επιλεχθούν.

Απευθυνόμενος στον Μουζουράκη του είπε: «Πρέπει να επιλέξεις εσύ και αναλαμβάνεις να πληρώσεις το εισιτήριο της επιστροφής», κάνοντας όμως μια άσεμνη χειρονομία.

Αφού γέλασαν όλοι, ο Μουζουράκης επέλεξε τον Κυριάκο.

Δείτε τι έγινε:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις