Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Raw”: Σάλος με το θρίλερ για τον κανιβαλισμό που προκάλεσε λιποθυμίες (video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Raw”: Σάλος με το θρίλερ για τον κανιβαλισμό που προκάλεσε λιποθυμίες (video)

Χαμός έχει γίνει με το Raw, το θρίλερ που είναι αφιερωμένο στον κανιβαλισμό, ένα από τα τελευταία ταμπού του ανθρώπινου είδους, όπως λέει και η Julie Ducournau που το σκηνοθετεί. Τον περασμένο Σεπτέμβρη, πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν με ασθενοφόρο από την κλειστή προβολή που έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο καθώς λιποθύμησαν από τα πλάνα. […]

1124948_γγγ

Χαμός έχει γίνει με το Raw, το θρίλερ που είναι αφιερωμένο στον κανιβαλισμό, ένα από τα τελευταία ταμπού του ανθρώπινου είδους, όπως λέει και η Julie Ducournau που το σκηνοθετεί.

Τον περασμένο Σεπτέμβρη, πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν με ασθενοφόρο από την κλειστή προβολή που έγινε στο Διεθνές Φεστιβάλ του Τορόντο καθώς λιποθύμησαν από τα πλάνα. Όσοι δεν πήγαν στο νοσοκομείο, αποχώρησαν στα μισά της ταινίας, ωστόσο η αίθουσα ήταν γεμάτη και η ταινία κατάφερε να συζητηθεί περισσότερο από πολλές.

Το «Raw» που θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον Guardian που έκανε λόγο για ένα «πολύπλοκο δράμα με θέμα την ενήλικη ζωή, την εικόνα του σώματος και τη σφοδρή επιθυμία μέσα από μια σκληρή μεταφορά γεμάτη αίμα και αποκρουστικές σκηνές».

Η υπόθεση:

Η Justine ανήκει σε οικογένεια κτηνιάτρων και η ίδια, ήδη από τα 16 της δείχνει ότι θα πετύχει. Άριστη μαθήτρια, μπαίνει στην κτηνιατρική σχολή και τελικά εισέρχεται σε έναν παρακμιακό, ανελέητο και επικίνδυνα σαγηνευτικό κόσμο. Τρώει ωμό κρέας για πρώτη φορά και πολύ γρήγορα ξεχνά τις αρχές της οικογένειας της. Τότε αρχίζουν όλα. Η Justine θα βρει μπροστά της τις απροσδόκητες συνέπειες των πράξεων της καθώς αρχίζει να αναδύεται ο πραγματικός της εαυτός.

Το πρώτο τρέιλερ κυκλοφόρησε.

Προσοχή, έχει σκληρές εικόνες:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις