Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το “κτήνος” που θα μεταφέρει τον Τραμπ: Εκτοξευτήρας δακρυγόνων, όπλα, φιάλες αίματος
ΚΟΣΜΟΣ

Το “κτήνος” που θα μεταφέρει τον Τραμπ: Εκτοξευτήρας δακρυγόνων, όπλα, φιάλες αίματος

Η μέρα που ο looser των εκλογών Ντόναλντ Τραμπ ορκίζεται νέος πρόεδρος της Αμερικής πλησιάζει και όλοι προετοιμάζονται για την τεράστια αυτή τελετή. Τα μάτια όλων, αλλά και τα ΜΜΕ έχουν πέσει πάνω στο θεόρατο όχημα που θα μεταφέρει τον πρόεδρο και τις απίστευτες ικανότητες του. H «Cadillac One» ή αλλιώς “The Beast“, θα είναι […]

ImageHandlerF9088R7A

Η μέρα που ο looser των εκλογών Ντόναλντ Τραμπ ορκίζεται νέος πρόεδρος της Αμερικής πλησιάζει και όλοι προετοιμάζονται για την τεράστια αυτή τελετή.

Τα μάτια όλων, αλλά και τα ΜΜΕ έχουν πέσει πάνω στο θεόρατο όχημα που θα μεταφέρει τον πρόεδρο και τις απίστευτες ικανότητες του.

H «Cadillac One» ή αλλιώς “The Beast“, θα είναι το νέο μεταφορικό μέσο του Τραμπ με τα αμερικάνικα μέσα να προσπαθούν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για την τρομακτική αυτή λιμουζίνα.

Σύμφωνα με την “New York Post”, το κόστος του «κτήνους» θα φτάσει το 1,5 εκατομμύριο δολάρια και θα είναι εξοπλισμένo με εκτοξευτήρα δακρυγόνων, όπλα και φιάλες αίματος με την ομάδα αίματος του Τραμπ.

Θα διαθέτει αλεξίσφαιρα παράθυρα και πόρτες ενώ το εσωτερικό της θα είναι προστατευμένο με στρατιωτικών προδιαγραφών θωράκιση έτσι ώστε οι πόρτες να είναι τόσο βαριές που να μην μπορεί ο Τραμπ να τις ανοίξει από μέσα.

Για την ημέρα ορκωμοσίας του έχουν ετοιμαστεί περισσότεροι από πέντε χιλιάδες πάνοπλοι στρατιώτες της αμερικανικής εθνικής φρουράς. Όπως αναφέρει η “Le Figaro”, η Αμερική θα δώσει πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει την ασφάλεια του Τραμπ την ημέρα της τελετής.

Η τελετή χρονολογείται από το 1789 και περιλαμβάνει πέντε βασικά στάδια:

1ον: Τον όρκο στα σκαλιά του Καπιτωλίου.
2ον: Το μεσημέρι, η καθιερωμένη ομιλία του προέδρου προς το έθνος,  που διανθίζεται με διάφορα τραγούδια και προσευχές.
3ον: Ακολουθεί ένα παραδοσιακό γεύμα στο Καπιτώλιο . 4ον: Νωρίς το απόγευμα πραγματοποιείται παρέλαση στην Λεωφόρο Πενσυλβάνια.
5ον: Η μέρα κλείνει με δημοφιλείς χορούς σε όλη την πρωτεύουσα.

Ο εθνικός ύμνος της Αμερικής θα ακουστεί από την 16χρονη Τζάκι Εβάντσο, πρώην υποψήφια ενός talent show με την μοναδική φωνή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις