Μάντρα “έλιωσε” αυτοκίνητο – Απίστευτες εικόνες

ΕΛΛΑΔΑ

Μάντρα “έλιωσε” αυτοκίνητο – Απίστευτες εικόνες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Μάντρα έπεσε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς από κάτω αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του με το στόμα ανοιχτό. Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα χθες τα ξημερώματα στην Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όταν ένα αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοσχερώς από πτώση μάντρας. Ευτυχώς για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό. Ο 45χρονος […]

13.01.2017 | 12:21

Μάντρα έπεσε και καταπλάκωσε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο ακριβώς από κάτω αφήνοντας τον ιδιοκτήτη του με το στόμα ανοιχτό.

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα χθες τα ξημερώματα στην Καλλιθέα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, όταν ένα αυτοκίνητο διαλύθηκε ολοσχερώς από πτώση μάντρας. Ευτυχώς για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, εκείνη την στιγμή δεν βρισκόταν μέσα σε αυτό.

Ο 45χρονος που βγήκε έξω από τον δυνατό θόρυβο για να δει τι συμβαίνει, βρέθηκε μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα καθώς είδε το αυτοκίνητό του “λιωμένο” κάτω από τα συντρίμμια. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αιτία αυτής της κατάρρευσης ήταν οι συνεχείς βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών καθώς η ετοιμόρροπη μάντρα φούσκωσε από το νερό.

 

Πηγή πληροφοριών και φωτό: patrisnews.com

Exit mobile version