Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατήγγειλε τον εργοδότη για μη καταβολή δώρου και “έφαγε” ξύλο
ΕΛΛΑΔΑ

Κατήγγειλε τον εργοδότη για μη καταβολή δώρου και “έφαγε” ξύλο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, με αφορμή έναν εργοδότη που ανάγκασε τους υπαλλήλους να υπογράψουν πως έλαβαν το δώρο των εορτών, χωρίς όμως να έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ. Με την «απόλυση» στον κρόταφο, ο εργοδότης κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές εργαζομένων σε εκκαθαριστικά σημειώματα μισθοδοσίας, που αποδείκνυαν πως ήταν «εντάξει» στις υποχρεώσεις του. […]

doro-xristougennon

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο, με αφορμή έναν εργοδότη που ανάγκασε τους υπαλλήλους να υπογράψουν πως έλαβαν το δώρο των εορτών, χωρίς όμως να έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ.

Με την «απόλυση» στον κρόταφο, ο εργοδότης κατάφερε να συγκεντρώσει τις υπογραφές εργαζομένων σε εκκαθαριστικά σημειώματα μισθοδοσίας, που αποδείκνυαν πως ήταν «εντάξει» στις υποχρεώσεις του.

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου κατήγγειλε την ενέργεια αυτή και το τοπικό Τμήμα Επιθεώρησης Εργασιακών προέβη σε τριμερή συνάντηση, την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο εργοδότης όφειλε στο προσωπικό το Δώρο Πάσχα και Χριστουγέννων 2016 καθώς και το επίδομα αδείας 2016.

Η διαδικασία είχε αρκετή ένταση, ενώ ο εκπρόσωπος της επιχείρησης στο τέλος χτύπησε με βάναυσο τρόπο την εκπρόσωπο της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου.

Οι Αρχές συνέλαβαν τον εκπρόσωπο της εργοδότριας εταιρείας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις