Απίθανος Μουρίνιο! Σήκωσε το τηλέφωνο δημοσιογράφου! (Video)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απίθανος Μουρίνιο! Σήκωσε το τηλέφωνο δημοσιογράφου! (Video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Για μία ακόμη φορά ήταν απολαυστικός ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά την συνέντευξη τύπου πριν από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ. Ο δημοσιογράφους του “talkSPORT” Ντόμινικ Μακγκίνες είχε αφήσει  το κινητό του δίπλα από τα μικρόφωνα, ώστε να καταγράψει τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των “κόκκινων διαβόλων” και να την απομαγνητοφωνήσει πλήρως αργότερα, πάγια […]

13.01.2017 | 22:29

Για μία ακόμη φορά ήταν απολαυστικός ο Ζοζέ Μουρίνιο κατά την συνέντευξη τύπου πριν από το ντέρμπι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ.

Ο δημοσιογράφους του “talkSPORT” Ντόμινικ Μακγκίνες είχε αφήσει  το κινητό του δίπλα από τα μικρόφωνα, ώστε να καταγράψει τη συνέντευξη Τύπου του τεχνικού των “κόκκινων διαβόλων” και να την απομαγνητοφωνήσει πλήρως αργότερα, πάγια τακτική σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για κακή τύχη του, όμως, την ώρα που ο Μουρίνιο απαντούσε σε μία ερώτηση, κάποιος από το γραφείο του αποφάσισε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να του τηλεφωνήσει. Ο Μουρίνιο δεν έχασε την ψυχραιμία του, αλλά πήρε το τηλέφωνο και… απάντησε στην κλήση!

Δείτε το απίθανο σκηνικό

 

Exit mobile version