Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

24

Σεπτεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Η πιο έξυπνη διαφήμιση κατά του καπνίσματος- Μια πινακίδα που…βήχει! (video)
ΥΓΕΙΑ

Η πιο έξυπνη διαφήμιση κατά του καπνίσματος- Μια πινακίδα που…βήχει! (video)

Μια πρωτότυπη καμπάνια κατά του καπνίσματος έχει γίνει είδηση εδώ και λίγες ημέρες, χάρη στον έξυπνο τρόπο που αντιμετωπίζει τον καπνιστή. Μια φαρμακευτική εταιρεία σκέφτηκε να εγκαταστήσει μία πινακίδα με αισθητήρα, η οποία μπορεί να… βήχει! Ναι, καλά διαβάσατε. Όποιος περνά ή στέκεται στη στάση λεωφορείου στην κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης και καπνίζει, θα τρομάξει […]

ImageHandler

Μια πρωτότυπη καμπάνια κατά του καπνίσματος έχει γίνει είδηση εδώ και λίγες ημέρες, χάρη στον έξυπνο τρόπο που αντιμετωπίζει τον καπνιστή.

Μια φαρμακευτική εταιρεία σκέφτηκε να εγκαταστήσει μία πινακίδα με αισθητήρα, η οποία μπορεί να… βήχει! Ναι, καλά διαβάσατε.

Όποιος περνά ή στέκεται στη στάση λεωφορείου στην κεντρική πλατεία της Στοκχόλμης και καπνίζει, θα τρομάξει με την αντίδραση της πινακίδας.

Ως τώρα, έχουν παρουσιαστεί περιπτώσεις καπνιστών που σοκάρονται και πετούν αμέσως το τσιγάρο, ενώ κάποιοι άλλοι τρομάζουν ή κοιτάζουν εντυπωσιασμένοι την πρωτότυπη πινακίδα.

Η φαρμακευτική εταιρεία, υλοποίησε αυτή την καινοτόμο ιδέα, με σκοπό να υιοθετήσουν οι Σουηδοί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Δείτε το:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις