Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / “Σφάχτηκαν” Σαμπρίνα- Αρναούτη δημοσίως: Βαριές κουβέντες, υπονοούμενα και απειλές
LIFESTYLE

“Σφάχτηκαν” Σαμπρίνα- Αρναούτη δημοσίως: Βαριές κουβέντες, υπονοούμενα και απειλές

Έντονος καβγάς ξέσπασε στο Facebook μεταξύ της Σαμπρίνας και της Μίνας Αρναούτη. Η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση μετά τον σάλο που ξέσπασε τελευταία για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ και τις δηλώσεις της Αρναούτη που απαιτεί αποζημίωση για την κάθε γρατζουνιά. Η Σαμπρίνα ανέφερε πως ακόμη κι αν οδηγούσε ο Παντελίδης, ήταν ανευθυνότητα των […]

sugklonizei-to-antio-tis-samprinas-ston-patera-tis_3.w_hr

Έντονος καβγάς ξέσπασε στο Facebook μεταξύ της Σαμπρίνας και της Μίνας Αρναούτη.

Η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση μετά τον σάλο που ξέσπασε τελευταία για το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ και τις δηλώσεις της Αρναούτη που απαιτεί αποζημίωση για την κάθε γρατζουνιά.

Η Σαμπρίνα ανέφερε πως ακόμη κι αν οδηγούσε ο Παντελίδης, ήταν ανευθυνότητα των κοριτσιών να μπουν στο αυτοκίνητο.

Η συνέχεια είναι γεμάτη επιθετικότητα, βαριές κουβέντες και απειλές.

Η ανάρτηση της Σαμπρίνας:

«Το αποτέλεσμα είναι μια ζωη να χαθει και η μια κοπελα να ταλαιπωρηθει και να κινδυνεψει επικινδυνα… Ποιος οδηγουσε ισως να μην το μαθουμε ποτε οποτε ας μην τσακωνσετε,, Αυτο που ειναι ομως τραγικο, ειναι οτι αν οδηγουσε ο Παντελης, που καποιοι ετσι λενε, τοτε ειναι τραγικη ανευθυνοτητα, που μπηκαν στο αυτοκινητο, επιτρεποντας σε εναν ανθρωπο που οι εξετασεις του εδειξαν οτι στο αιμα του κυλουσε οινοπνευμα μονο και ηταν λιωμα να οδηγησει…Δεν εμπιστευεσαι να μπεις σε αυτοκινητο που οδηγει καποιος τοσο λιωμα..και ακομα χειροτερα που επετρεψαν στον Παντελη να οδηγησει σε αυτην την κατασταση..Οποτε να θυμαστε αλκοολ και οδηγηση δεν πανε ΠΟΤΕ μαζί», έγραψε η Σαμπρίνα.

arna8

Η Μίνα Αρναούτη απάντησε: «Εσύ όταν τα είχες με τον άλλον λαϊκό τραγουδιστή και έκανε ναρκωτικά, έμπαινες στο αμάξι του ή όχι;;; Ή μήπως δεν ήξερες πότε έκανε χρήση; Σε παρακαλώ πολύ κάνε μου την χάρη…».

“Μινα λυπαμαι αληθινα για την φρασεολογια σου αλλα καλα θα κανεις να ζητησεις συγγνωμη για την συκοφαντια σου, αλλιως θα εχεις τρεξιματα με μηνυσεις…εκτος και αν τα ψεματα εγιναν πλεον συνηθεια για σενα!!!», της είπε η Σαμπρίνα.

Μίνα Αρναούτη: «Σαμπρινα μου γλυκια κανε οτι νομιζεις! Εβγαλες συμπερασμα κ αφησες εντυπωσεις χωρις να εισαι εκει! Εκανα το ιδιο!»

Σαμπρίνα: «Κανεις λαθος…Αλκοολ και οδηγηση δεν πανε μαζι..επισης δεν πρεπει να μπαινουν σε αυτοκινητο μεθυσμενου, αλλα ουτε και να του επιτρεπουν να οδηγει…Αυτα δεν ειναι συμπερασματα, ειναι ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ»

MINA(2)

Μίνα Αρναούτη:  «Σαμπρίνα ο Κ.Ο.Κ λεει οτι οποιος οδηγει δεν πινει ! Τα ”αν” και τα ”’μηπως ” ειναι για την αποφυγη της ευθυνης!»

Σαμπρίνα: «Σε ποιον τραγουδιστη (αναφέρεσαι) γλυκεια μου… Επισης Μινα δεν καταλαβες προφανως οτι δεν εννοουσα εσας τα κοριτσια απλα… σιγουρα και καποιοι αλλοι θα ηξεραν αν ηταν σε κατσταση να οδηγησει ο Παντελης…»

Μίνα Αρναούτη: «Σαμπρινα μου ειπες ” δεν μπαινεις στο αυτοκινητο” μπηκαν πολλοι;;; Μιλας για εμενα! Εσυ ξερεις πως ημουν εγω ή εκεινος;»

Μίνα Αρναύτη: «Δεν ειναι κανεις υπευθυνος για τις αππφασεις που παιρνει ο αλλος! Δεν ηταν ανηλικος!»

Σαμπρίνα: « Ακριβως Μινα..αλλα κανεις δεν ηταν ανηλικος στην παρεα»

Σαμπρίνα: «Εγω δεν αμφισβητω καμια αληθεια, ουτε με ξεβολευει η βολευει κατι. Εγω εγραψα αρχικα την γνωμη που μπορει να εχει καθε νοημων ανθρωπος.. οτι δλδ ΑΛΚΟΟΛ και ΟΔΗΓΗΣΗ δεν πανε μαζι, αλλα ουτε και μπαινουμε σε αυτοκινητα με καποιον μεθυσμενο οδηγο»

Μίνα Αρναούτη: «Ενταξει Σαμπρινα κοιμησου! Αυριο θα σε παιξουν κ εσενα! Φιλακια! Καταλαβαμε ολοι τι ηθελες να πεις… και εγω ντρεπομαι που προσπαθεις να με αναγκασεις να πω: οτι ατομα που πινουν καθημερινα ο οργανισμος τους δεν λειτουργει το ιδιο στο αλκοολ με εναν ..»

Σαμπρίνα: «Τι να σου πω ρε κοπελα μου!!! δεν ξερω γιατι εχεις τοση κακια μεσα σου!!! Λες να με ενδιαφερει να με παιξουν? ειδικα για κατι τετοιο? Αν αυτο ειναι μπηχτη για να αποφυγεις την μηνυση που θα σου κανω…δεν τσιμπαω»

Μίνα Αρναούτη: «Αν προλαβεις γιατι θα σου κανω πρωτη!»
MinaArnaouti

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις