Οι καλλονές κόρες των διασήμων που μπήκαν δυναμικά στη σόουμπιζ (photos)

LIFESTYLE

Οι καλλονές κόρες των διασήμων που μπήκαν δυναμικά στη σόουμπιζ (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Το μήλο λένε, θα πέσει κάτω από τη μηλιά και μέχρι τώρα η ρήση αποδεικνύεται από την ιστορία, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Ο χώρος της showbiz, φαίνεται τόσο μαγικός που τα παιδιά των διασήμων θέλουν στην πλειοψηφία τους να τον ακολουθήσουν με κλειστά μάτια. Κάποια από αυτά μπήκαν με τσαμπουκά στον χώρο και άφησαν το στίγμα […]

12.01.2017 | 17:49

Το μήλο λένε, θα πέσει κάτω από τη μηλιά και μέχρι τώρα η ρήση αποδεικνύεται από την ιστορία, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Ο χώρος της showbiz, φαίνεται τόσο μαγικός που τα παιδιά των διασήμων θέλουν στην πλειοψηφία τους να τον ακολουθήσουν με κλειστά μάτια.

Κάποια από αυτά μπήκαν με τσαμπουκά στον χώρο και άφησαν το στίγμα τους. Έχουν κάνει πρωτοσέλιδα και φαίνεται πως ακολουθούν πιστά τα χνάρια των γονιών.

Τζένη Καζάκου

Η μικρότερη από τις δύο κόρες των ηθοποιών, μπήκε φέτος στις ζωές μας με τη δημόσια εμφάνιση που πραγματοποίησε προ μηνών με τη μητέρα της. Η Τάνια Τρύπη και η έφηβη Τζένη έδωσαν το «παρών» στο Ηρώδειο, με αφορμή την παράσταση «Ρεμπέτικο μυστήριο».

Θαλασσινή Μποσταντζόγλου

Σπουδάζει δημοσιογραφία και έκανε εκπομπή στην κρατική τηλεόραση. Η κόρη του Γιάννη Μποσταντζόγλου και της Δήμητρας Παπαδήμα καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις, ενώ πριν λίγους μήνες εξομολογήθηκε τη μεγάλη της αδυναμία που την έκανε να αρνηθεί το modeling: τα σουβλάκια!

Χριστιάνα Μπέτα

Είναι η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον πρώτο της γάμο. Η 22χρονη κλέβει τις εντυπώσεις κυρίως μέσω social media.

Φαίδρα-Θεοδώρα

Η Βάνα Μπάρμπα είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που έχουμε δει στον χώρο του θεάματος. Η 15χρονη Φαίδρα-Θεοδώρα θυμίζει αρκετά τη μητέρα της όταν ήταν νέα και φέτος την είδαμε να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ!

Νεφέλη και Δανάη Λιβιεράτου

Έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαγγελματικές φωτογραφήσεις μαζί με τη μητέρα τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους (15 και 17). Τα δύο κορίτσια μοιάζουν πολύ στους γονείς τους, Εύη Αδάμ και Λάμπη Λιβιεράτο .

Αμαλία Κωστοπούλου

Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου μας απασχολεί με κάθε της ανάρτηση στα social media, αν και πλέον βρίσκεται στις ΗΠΑ . Παράλληλα με τις σπουδές της στο Berkeley ασχολείται με το modeling, ενώ διατηρεί και το προσωπικό της blog.

Σοφίνα Λαζαράκη

Η 19χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση ξεχώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο X Factor αλλά και το βίντεο κλιπ του Λάμπη Λιβιεράτου. Χορεύει εξαιρετικά ενώ διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά.

Exit mobile version