Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Έπαθα σοκ με την επίθεση»: Ξεκατινιάζονται Καινούργιου–Στικούδη!
LIFESTYLE

«Έπαθα σοκ με την επίθεση»: Ξεκατινιάζονται Καινούργιου–Στικούδη!

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει στην εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω» ότι προτιμάει να πάει στην Eurovision η Φουρέιρα από την Στικούδη γιατί της αρέσει περισσότερο η φωνή της πρώτης. Η Κατερίνα Στικούδη δεν έμεινε… απαθής και έδωσε τη δική της απάντηση σε συνέντευξή της που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξω φρενών από τα όσα […]

kainourgiou

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει στην εκπομπή της «Φτιάξε καφέ να στα πω» ότι προτιμάει να πάει στην Eurovision η Φουρέιρα από την Στικούδη γιατί της αρέσει περισσότερο η φωνή της πρώτης. Η Κατερίνα Στικούδη δεν έμεινε… απαθής και έδωσε τη δική της απάντηση σε συνέντευξή της που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξω φρενών από τα όσα είπε η Στικούδη για εκείνη

«Είπα απλά την γνώμη μου για την Eurovision…. Έπαθα σοκ με την επίθεση της Στικούδη, υπονόησε πράγματα για το λόγο μου και στεναχωρήθηκα που το έχω προσπαθήσει τόσο πολύ και δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα ακόμα και γλωσσολόγοι γι’ αυτό το ιδιαίτερο που έχω στον λόγο μου και ξαφνικά μου κάνει η Στικούδη τέτοια επίθεση… Σοκ! Εγώ που λέω πόσο καλό κορίτσι είναι και μου είναι πάρα πολύ συμπαθής και της κάνω και like στο instagram, επειδή είπα ότι μου αρέσει η Φουρέιρα για την Eurovision… τι να κάνω μου αρέσει περισσότερο η Φουρέιρα!»

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις