Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ! Μαχαίρωσε τον σύντροφο της γιατί της έφαγε τις τηγανιτές πατάτες
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ! Μαχαίρωσε τον σύντροφο της γιατί της έφαγε τις τηγανιτές πατάτες

Είναι απίστευτο, όμως μια 34χρονη στη Βρετανία καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλακή, καθώς μαχαίρωσε τον φίλο της που έφαγε όλες τις τηγανιτές πατάτες. Η Νταϊάν Κλέιτον είχε επισκεφτεί με τον σύντροφο της ένα φιλικό σπίτι, όπου άρχισαν να καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ που συνόδευαν με τηγανιτές πατάτες. Η 34χρονη, όταν συνειδητοποίησε πως ο φίλος της είχε […]

tiganites_patates_zps9f4986bf-jpgoriginal

Είναι απίστευτο, όμως μια 34χρονη στη Βρετανία καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλακή, καθώς μαχαίρωσε τον φίλο της που έφαγε όλες τις τηγανιτές πατάτες.

Η Νταϊάν Κλέιτον είχε επισκεφτεί με τον σύντροφο της ένα φιλικό σπίτι, όπου άρχισαν να καταναλώνουν άφθονο αλκοόλ που συνόδευαν με τηγανιτές πατάτες.

Η 34χρονη, όταν συνειδητοποίησε πως ο φίλος της είχε φάει σχεδόν όλες τις πατάτες, έγινε έξαλλη και άρχισε να τον βρίζει.

Στη συνέχεια, πήρε το μαχαίρι και μαχαίρωσε τον Simon Hill προκαλώντας του επιφανειακό τραύμα.

“Τον χαστούκισε στο πρόσωπο και στη συνέχεια αποχώρησε από το δωμάτιο” αναφέρει ο εισαγγελέας που ανέλαβε την υπόθεση. “Πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε, προκαλώντας του επιφανειακό τραύμα”, συμπληρώνει.

Δικηγόρος της Βρετανίδας υποστήριξε πως η νεαρή δεν μπορεί να θυμηθεί αυτό που έκανε, εξαιτίας της μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ. Η 34χρονη όμως, παραδέχτηκε την πράξη της και καταδικάστηκε σε 26 εβδομάδες φυλάκιση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις