Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σκωτία: Ο αέρας “πήρε και σήκωσε” ολόκληρη νταλίκα!
ΚΟΣΜΟΣ

Σκωτία: Ο αέρας “πήρε και σήκωσε” ολόκληρη νταλίκα!

Ο παγετός των τελευταίων ημερών που έχει «τσακίσει» ολόκληρη την Ευρώπη, δεν λέει να σταματήσει και οι θερμοκρασίες αγγίζουν ακόμη και το –30 των βαθμών Κελσίου. Ωστόσο φαίνεται πως εκτός από μας, πλήττεται από την κακοκαιρία και το Βόρειο Ηνωμένο Βασίλειο με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως έρχονται τα χειρότερα. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα […]

imagehandler

Ο παγετός των τελευταίων ημερών που έχει «τσακίσει» ολόκληρη την Ευρώπη, δεν λέει να σταματήσει και οι θερμοκρασίες αγγίζουν ακόμη και το –30 των βαθμών Κελσίου.

Ωστόσο φαίνεται πως εκτός από μας, πλήττεται από την κακοκαιρία και το Βόρειο Ηνωμένο Βασίλειο με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως έρχονται τα χειρότερα.

_93354268_crane

Οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τη Σκωτία, μας δίνουν μια γεύση από τους δυνατούς ανέμους που επικρατούν με το χάος να ακολουθεί στους δρόμους των πόλεων.

Ένα ολόκληρο φορτηγό παρασύρθηκε από τον αέρα, κλείνοντας την κυκλοφορία στη γέφυρα «Forth Road Bridge» κοντά στο Εδιμβούργο. Ευτυχώς όμως, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός.

bridge2-620x372

Στην πόλη του Νιουκάστλ, δέντρα και τοίχοι έπεσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πολλοί άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία, ενώ τα προβλήματα είναι αμέτρητα.

c14y-crwqaa0eon

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις