Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σάλος στη Βρετανία: 15χρονη έκοψε το λαιμό 7χρονης!
ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος στη Βρετανία: 15χρονη έκοψε το λαιμό 7χρονης!

Σοκ προκαλεί η είδηση της στυγερής δολοφονίας 7χρονης στο Γιορκ με ένα 15χρονο κορίτσι να κατηγορείται για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα. Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα όταν η μικρούλα Katie Rough εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος μιάμιση ώρα αφότου είχε τελειώσει το σχολείο. Η αντίδραση της μητέρας σπαρακτική, «Όχι, όχι! Είναι το κοριτσάκι μου!» φώναζε […]

kasdofdao1

Σοκ προκαλεί η είδηση της στυγερής δολοφονίας 7χρονης στο Γιορκ με ένα 15χρονο κορίτσι να κατηγορείται για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα.

Όλα συνέβησαν τη Δευτέρα όταν η μικρούλα Katie Rough εντοπίστηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος μιάμιση ώρα αφότου είχε τελειώσει το σχολείο.

Η αντίδραση της μητέρας σπαρακτική, «Όχι, όχι! Είναι το κοριτσάκι μου!» φώναζε η Alison Rough βλέποντας την κόρη της πεσμένη στο χώμα

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η 7χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Δράστης για το φρικτό περιστατικό θεωρείται μια 15χρονη η οποία συνελήφθη λίγο αργότερα από την αστυνομία για φόνο και κατοχή όπλου και το κορίτσι αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας η 7χρονη βρέθηκε με κομμένο το λαιμό.

 

kasdofdao2 kasdofdao3

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις