Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Παπαγεωργόπουλος: “Δεν έκανα σκι, δεν ξέρω το άθλημα”
ΕΛΛΑΔΑ

Παπαγεωργόπουλος: “Δεν έκανα σκι, δεν ξέρω το άθλημα”

Χαμός έγινε με την είδηση πως ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που αποφυλακίστηκε εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, πέρασε το τριήμερο των Θεοφανίων στο Καϊμακτσαλάν. Σα να μην έφτανε αυτό, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να τρώει αγριογούρουνα και να απολαμβάνει τις χιονισμένες βουνοκορφές κάνοντας σκι, μιλώντας μάλιστα με καμάρι για τις […]

Χαμός έγινε με την είδηση πως ο πρώην Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος που αποφυλακίστηκε εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζε με την καρδιά του, πέρασε το τριήμερο των Θεοφανίων στο Καϊμακτσαλάν.

Σα να μην έφτανε αυτό, τα δημοσιεύματα τον ήθελαν να τρώει αγριογούρουνα και να απολαμβάνει τις χιονισμένες βουνοκορφές κάνοντας σκι, μιλώντας μάλιστα με καμάρι για τις ικανότητες του στο άθλημα στους πελάτες της ταβέρνας.

Ο κ. Παπαγεωργόπουλος, «σύχναζε σε ταβέρνα του χωριού Άγιος Αθανάσιος και πάντοτε “χτυπούσε” ένα αγριογούρουνο, το οποίο έτρωγε με όρεξη. Στους έκπληκτους πελάτες της ταβέρνας δεν μιλούσε βεβαίως για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει, αλλά για τα κατορθώματά του στο σκι και το πόσο γρήγορα κατέβαινε τις πλαγιές νικώντας ακόμα και 16άρηδες», αναφέρει συγκεκριμένα το δημοσίευμα.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος διαψεύδει τα πάντα με μια ανάρτηση που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

H απάντηση Παπαγεωργόπουλου:

«Εφημερίδες, sites και τηλεοπτικές εκπομπές γέμισαν με την ψευδή είδηση ότι “ο Βασίλης Παπαγεωργόπουλος επί τρεις ημέρες έκανε σκι στις πλαγιές του Καϊμακτσαλάν”. Αν παρουσιαστεί έστω και ένας μάρτυρας για όλα τα παραπάνω τότε υπόσχομαι να πάω να μάθω σκι διότι μέχρι σήμερα δεν έχω ασχοληθεί με το ωραίο αυτό άθλημα».

papageorgopoulos-vasilis-fb
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις