Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Βάνας Μπάρμπα έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας
ΕΛΛΑΔΑ

Έκλεψαν το αυτοκίνητο της Βάνας Μπάρμπα έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας

Του Πέτρου Καρσιώτη «Φτερά» έκανε το αυτοκίνητο της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το Δημαρχείο της Γλυφάδας. Το γεγονός της κλοπής του αυτοκινήτου της, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο, δημοσιοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στο instagram. «Μια φωτεινή μέρα έξω από το δημαρχείο […]

barba-2

Του Πέτρου Καρσιώτη

«Φτερά» έκανε το αυτοκίνητο της ηθοποιού Βάνας Μπάρμπα, το οποίο είχε σταθμεύσει έξω από το Δημαρχείο της Γλυφάδας.

Το γεγονός της κλοπής του αυτοκινήτου της, κάτι που συμβαίνει για δεύτερη φορά τον τελευταίο χρόνο, δημοσιοποίησε η ίδια η ηθοποιός μέσω του λογαριασμού της στο instagram.

«Μια φωτεινή μέρα έξω από το δημαρχείο Γλυφάδας… μόλις που ανακάλυψα ότι χάθηκε το αυτοκίνητό του…»

Μιλώντας για την κλοπή που την αναστάτωσε η Βάνα Μπάρμπα υπενθύμισε ότι και πέρυσι της είχαν κλέψει το αυτοκίνητο, το οποίο σε εκείνη την περίπτωση βρέθηκε.

«Έχω καταθέσει μήνυση, τόνισε, γιατί δεν μου αρέσει να γίνομαι θεατής στο ίδιο παιγνίδι. Με κάνει να ανησυχώ πολύ».

Η ηθοποιός άλλες δύο φορές στο παρελθόν έχει πέσει θύμα αγνώστων.

Τον Δεκέμβριο του 2015, καθώς επέστρεφε από τη Θεσσαλονίκη κι έφτανε σε ένα θέατρο της οδού Ακαδημίας, βγαίνοντας από το αυτοκίνητο μιας φίλης της διαπίστωσε ότι η βαλίτσα της είχε κάνει «φτερά».

Έχοντας τη αφήσει στο πεζοδρόμιο και μέχρι να κάνει μερικά βήματα για να πάρει και τη δεύτερη τσάντα της, ο «αετονύχης» που φέρεται να παρακολουθούσε τις δύο γυναίκες, κινήθηκε αστραπιαία, κλέβοντας τη βαλίτσα, που περιείχε σημαντικά αντικείμενα αξίας της ηθοποιού, εκ των οποίων κοσμήματα αλλά και έγγραφα.

Τον Μάιο του 2014, η ίδια μέσω facebook γνωστοποίησε ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι της, το έκαναν άνω κάτω χωρίς τελικά να πάρουν τίποτα.

Η ηθοποιός είχε περιγράψει την περιπέτειά της με τα παρακάτω λόγια:

«Αγαπητοί φίλοι, επειδή κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, σπάζοντας πράγματά μου, κάνοντάς το αγνώριστο, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι, αφήνοντας τα κοσμήματα και τα χρήματα πάνω στο κρεβάτι, τους προειδοποιώ ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και επειδή αυτό είναι ένα μήνυμα εκφοβισμού δικό τους, τους ενημερώνω ότι είμαι εδώ και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι τους. Παραβιάσανε το σπίτι μου αλλά δεν πρόκειται να με γεμίσουν με φόβο. Αυτοί που θα πρέπει να κρύβονται από εδώ και πέρα είναι μόνο οι ίδιοι. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις