Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέντε χρόνια φυλάκισης στην Αλεξανδράτου για την ερωτική ταινία
LIFESTYLE

Πέντε χρόνια φυλάκισης στην Αλεξανδράτου για την ερωτική ταινία

Tέλος μπήκε στη δικαστική διαμάχη της Τζόυλιας Αλεξανδράτου με τον Δημήτρη Σειρινάκη, με το γνωστό μοντέλο να είναι η μεγάλη χαμένη καθώς το διακαστήριο απεφάνθη την ενοχή της.  Η πανέμορφη Τζούλια καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso. Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκινά από το 2010, όταν η Τζούλια είχε […]

julia_alexandratou

Tέλος μπήκε στη δικαστική διαμάχη της Τζόυλιας Αλεξανδράτου με τον Δημήτρη Σειρινάκη, με το γνωστό μοντέλο να είναι η μεγάλη χαμένη καθώς το διακαστήριο απεφάνθη την ενοχή της. 

Η πανέμορφη Τζούλια καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών με αναστολή, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso.

Πρόκειται για μια υπόθεση που ξεκινά από το 2010, όταν η Τζούλια είχε ισχυριστεί πως η ροζ ταινία που είχε κυκλοφορήσει με τον Γάλλο πορνοστάρ είχε γυριστεί ως ερωτικό sex tape και πως οι προσωπικές της στιγμές κυκλοφόρησαν εν αγνοία της.

Ο ιδιοκτήτης της Sirina από την άλλη, μετά την κλήση του από το ΣΔΟΕ, προσκόμισε ιδιωτικό συμφωνητικό που αποδείκνυε πως η Τζούλια είχε αποδεχτεί τους όρους και είχε υπογράψει για να προβληθεί η ταινία έναντι υψηλής αμοιβής, που έφτανε τα 150.000 ευρώ.

Έτσι κατέληξε η Τζούλια να βρεθεί κατηγορούμενη καθώς μετά από τους απαραίτητους ελέγχους και στις δυο πλευρές ο εισαγγελέας προχώρησε αυτεπάγγελτα σε ποινική δίωξη εις βάρος της Τζούλιας για ψευδή υπεύθυνη δήλωση επί σκοπού φοροδιαφυγής.

Μετά από πολλές αναβολές, η υπόθεση για το ροζ παρελθόν της Αλεξανδράτου εκδικάστηκε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, με το δικαστήριο να την κρίνει ένοχη. Η ίδια άσκησε έφεση δια του εκπροσώπου της και πιστεύει πως θα δικαιωθεί, σύμφωνα με όσα είπε η ίδια στην εφημερίδα ”Espresso”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις