Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / “Τσάκωσε” τη σύζυγο με τον εραστή στο αυτοκίνητο και τα διέλυσε όλα (video)
ΚΟΣΜΟΣ

“Τσάκωσε” τη σύζυγο με τον εραστή στο αυτοκίνητο και τα διέλυσε όλα (video)

H απιστία πονάει, όμως είναι κάποιοι άνθρωποι που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και αντιδρούν καταστροφικά. Ο άντρας που θα δείτε στο video, δεν περίμενε ποτέ πως θα δει στο διπλανό αυτοκίνητο τη γυναίκα του με τον εραστή της, όμως έγινε! Σοκαρισμένος από αυτό που αντίκρισε, ο απατημένος σύζυγος κατέβηκε από το […]

imagehandler

H απιστία πονάει, όμως είναι κάποιοι άνθρωποι που χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και αντιδρούν καταστροφικά. Ο άντρας που θα δείτε στο video, δεν περίμενε ποτέ πως θα δει στο διπλανό αυτοκίνητο τη γυναίκα του με τον εραστή της, όμως έγινε!

Σοκαρισμένος από αυτό που αντίκρισε, ο απατημένος σύζυγος κατέβηκε από το αυτοκίνητο του κι έκλεισε όλο τον κεντρικό δρόμο στο Μεξικό.

Για αρχή, πλησίασε το αυτοκίνητο κι άρχισε να βρίζει και να ουρλιάζει. Όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να ξεσπάσει και είπε να γίνει πιο βίαιος.

Άρχισε να κλωτσά και να χτυπά το αυτοκίνητο, ενώ το παράνομο ζευγάρι είχε κλειδωθεί μέσα φοβισμένο από τις αντιδράσεις του απατημένου. Η κυκλοφορία είχε διακοπεί, ο δρόμος είχε κλείσει σε μεγάλη απόσταση από τα οχήματα, όμως τίποτα δεν σταματούσε τον σύζυγο που είχε απελπιστεί.

Στο σημείο έφτασαν οι Αρχές και ο άντρας δεν δίστασε να ζητήσει από τους αστυνομικούς να σπάσουν τα τζάμια του αυτοκινήτου για να χτυπήσει το ζευγάρι.

Τελικά, μεταφέρθηκαν και οι τρεις στο αστυνομικό τμήμα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις