Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γερμανία: Έσωσε την κόρη του και “έσπασε” στο ξύλο τον Σύρο βιαστή
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Έσωσε την κόρη του και “έσπασε” στο ξύλο τον Σύρο βιαστή

Παρά τρίχα γλίτωσε τα χειρότερα ο επίδοξος βιαστής που προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μία 23χρονη κοπέλα στην πόλη Kleve της Γερμανίας. Η νεαρή, είχε βγει να διασκεδάσει και όταν στις 5.30 το πρωί ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι, δεν βρήκε ταξί και αποφάσισε να διανύσει με τα πόδια την απόσταση. Όπως περπατούσε, αντιλήφθηκε έναν άντρα […]

imagehandler

Παρά τρίχα γλίτωσε τα χειρότερα ο επίδοξος βιαστής που προσπάθησε να κακοποιήσει σεξουαλικά μία 23χρονη κοπέλα στην πόλη Kleve της Γερμανίας.

Η νεαρή, είχε βγει να διασκεδάσει και όταν στις 5.30 το πρωί ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι, δεν βρήκε ταξί και αποφάσισε να διανύσει με τα πόδια την απόσταση. Όπως περπατούσε, αντιλήφθηκε έναν άντρα να την ακολουθεί και αμέσως ειδοποίησε τον πατέρα της που έσπευσε στο σημείο.

Αυτό που αντίκρισε ο 57χρονος άνδρας, είχε ως αποτέλεσμα την οργή του, που όρμησε και έσπασε στο ξύλο τον βιαστή. Ο Σύρος μετανάστης είχε ακινητοποιήσει την 23χρονη στο έδαφος και προσπαθούσε να της σκίσει τα ρούχα. Ο πατέρας, αν και κατάλαβε πως ο μετανάστης είχε καταναλώσει πολύ αλκοόλ, άρχισε να τον χτυπά με μανία στο πρόσωπο και το σώμα.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και το ασθενοφόρο για να παραλάβουν τον Σύρο. Ο μετανάστης συνελήφθη και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίθεση και απόπειρα βιασμού, ενώ μόλις περάσει από δικαστήριο και εκτίσει την ποινή του, θα απελαθεί από τη Γερμανία.

«Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έσωσε την κόρη του και κατάφερε να τη γλιτώσει από τα χειρότερα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο 23χρονος μετανάστης διέμενε στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων της πόλης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις