Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Συνελήφθη και ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη και ο εκδότης των “Παραπολιτικών” Γιάννης Κουρτάκης

Μετά τον Παναγιώτη Τζένο συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” Γιάννης Κουρτάκης. Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Ο κ. Κουρτάκης εγραψε στο facebook: “Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή […]

giannis-kourtakis

Μετά τον Παναγιώτη Τζένο συνελήφθη και ο εκδότης της εφημερίδας “Παραπολιτικά” Γιάννης Κουρτάκης. Η σύλληψη έγινε μετά από μήνυση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Ο κ. Κουρτάκης εγραψε στο facebook:

“Μόλις ενημερώθηκα ότι έχει κινηθεί διαδικασία αυτοφώρου εναντίον μου, προσήλθα στην ΓΑΔΑ, όπου και με συνέλαβαν. Ακόμη ένα ψέμα του Πάνου Καμμένου. Κάποια στιγμή τα ψέματα τελειώνουν, όπως και τα καθεστώτα πέφτουν” .

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ανακοίνωσε πως συνελήφθη και ο κ. Κουρτάκης.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

“Ενώ ο δειλός Κουρτάκης συνελήφθη κρυμμένος σε διπλανή πολυκατοικία αναρτά ότι προσέρχεται οικειοθελώς . ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΧΕΣ”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις