Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πυροβόλησαν τα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίας αστυνομικός
ΕΛΛΑΔΑ

Πυροβόλησαν τα ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίας αστυνομικός

Ένοπλη επίθεση εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ που τους έχει ανατεθεί να περιφρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, εξαπέλυσαν άγνωστοι νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση αγνώστων που σημειώθηκε στις 06:18, πρόκειται για το χρονικό σημείο στο οποίο γίνεται αλλαγή  βάρδιας. Οι Αρχές εντόπισαν τρεις […]

hit444

Ένοπλη επίθεση εναντίον των ανδρών των ΜΑΤ που τους έχει ανατεθεί να περιφρουρούν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη Χαριλάου Τρικούπη, εξαπέλυσαν άγνωστοι νωρίς το πρωί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για επίθεση αγνώστων που σημειώθηκε στις 06:18, πρόκειται για το χρονικό σημείο στο οποίο γίνεται αλλαγή  βάρδιας.

Οι Αρχές εντόπισαν τρεις κάλυκες, οι οποίοι προέρχονται κατά πάσα πιθανότατα από καλάσνικοφ.

Σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες την επίθεση πραγματοποίσαν ένα ή δύο άτομα που εμφανίστηκαν από την οδό Αραχώβης και πυροβόλησαν τρεις φορές.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας των ΜΑΤ στο πόδι, ίσως από θραύσμα ,και διακομίστηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ -Τραυματίστηκε αστυνομικός

Εκπρόσωπος τύπου ΠΑΣΟΚ: Eπίθεση με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο, ήταν μια δολοφονική επίθεση

Δολοφονική χαρακτήρισε την επίθεση σε δηλώσεις του αμέσως μετά την επίθεση κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ στις 6:18 το πρωί στη Χαριλάου Τρικούπη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης.

«Έχουμε μια επίθεση με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο, ήταν μια δολοφονική επίθεση» τόνισε ο κ. Χρηστίδης σε παρέμβασή του στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι τον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί θα επισκεφθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

«Μιλάμε για πολύ σοβαρό περιστατικό. Γι’ αυτό η κυρία Γεννηματά είχε τονίσει ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν γκέτο στο κέντρο της Αθήνας» συνέχισε ο κ. Χρηστίδης.

«Οι αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο πρέπει να δουν πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ελπίζουμε να πάνε καλά όλα με τον αστυνομικό» είπε τελειώνοντας ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις