Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ελλάς το μεγαλείο σου! Selfie και βίντεο την ώρα που επιχειρεί η Αντιτρομοκρατική
ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάς το μεγαλείο σου! Selfie και βίντεο την ώρα που επιχειρεί η Αντιτρομοκρατική

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους της Αντιτρομοκρατικής με ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και δύο μέρες στο διαδίκτυο. Το εν λόγω βίντεο που ανέβασε πριν από δύο μέρες -άγνωστος μέχρι στιγμής χρήστης – στο YouTube απεικονίζει άνδρα της Αντιτρομοκρατικής να βγάζει selfie λίγο μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και ενώ οι έρευνες εξακολουθούν να […]

selfie_antitromokratiki_670_355

Σάλος έχει προκληθεί στους κόλπους της Αντιτρομοκρατικής με ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και δύο μέρες στο διαδίκτυο.

Το εν λόγω βίντεο που ανέβασε πριν από δύο μέρες -άγνωστος μέχρι στιγμής χρήστης – στο YouTube απεικονίζει άνδρα της Αντιτρομοκρατικής να βγάζει selfie λίγο μετά τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα και ενώ οι έρευνες εξακολουθούν να βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το επίσης παράδοξο είναι ότι το βίντεο τραβήχτηκε από άνθρωπο που βρίσκεται στο απέναντι σπίτι ή διαμέρισμα και όπως είναι ολοφάνερο καταγράφει τις κινήσεις των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής.

Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου λίγο αφού άνδρες της Αντιτρομοκρατικής είχαν εισβάλει και συλλάβει την 25χρονη Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, συνεργό της Πόλας Ρούπα και στέλεχος του Επαναστατικού Αγώνα, σε διαμέρισμα όπου έμενε στον Άγιο Δημήτριο.

«Η αντιτρομοκρατική κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ενώ το 6χρονο παιδί της Π. Ρούπα βρίσκεται από κράτηση» είναι η φράση που αναφέρεται πάνω στο video, το οποίο έχει ανέβει στο youtube με τον τίτλο «αντιτρομοκρατική εν δράσει».

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει εκείνον που τράβηξε και “ανέβασε” το βίντεο, ενώ η Αντιτρομοκρατική δεν έχει καταφέρει ακόμα να το “κατεβάσει”, αφού είναι κλειδωμένο!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις