Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Πυρά» Γεννηματά: Δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Πυρά» Γεννηματά: Δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας. Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά». Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε η διμοιρίας των […]

fofi-gennimata

«Σήμερα δεχθήκαμε δολοφονικό τρομοκρατικό χτύπημα. Χτύπημα που είχε ως στόχο τους αστυνομικούς που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά και το ίδιο το κόμμα μας ως θεσμό της Δημοκρατίας. Επισκέφθηκα τον αστυνομικό που ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά έπειτα από την επίθεση που δέχθηκε η διμοιρίας των ΜΑΤ που περιφρουρούσε  τα γραφεία το κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

Σχολιάζοντας τον τραυματία αστυνομικό που επισκέφθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο η κ. Γεννηματά ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση και τόνισε «είναι ένας από εμάς».

Σφοδρή επίθεση Γεννηματά στην κυβέρνηση

«Η επίθεση εναντίον του αφορά όλους μας», τόνισε η κ Γεννηματά που άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση:

«Οι δολοφόνοι έδρασαν και αποχώρησαν ανενόχλητοι, εκμεταλλευόμενοι το άβατο των Εξαρχείων, που επιδεινώνεται με την ανοχή της Κυβέρνησης. Η κατάσταση αυτή στρέφεται πρωτίστως εναντίον της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής. Σήμερα δε θα μείνουμε στις πολιτικές ευθύνες, οι οποίες είναι γνωστές και τις οποίες έχουμε καταγγείλει στον ίδιο τον Πρωθυπουργό».

«Το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά προσηλωμένο στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας. Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα σε εγρήγορση και συνεργασία για να τελειώνουμε με αυτά τα φαινόμενα. Η Δημοκρατία έχει τη δύναμη να νικήσει τους αρνητές της», έκλεισε τη δήλωσή της η κ.Γεννηματά.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις