Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χρυσές Σφαίρες: Η σκληρή επίθεση της Μέριλ Στριπ στον Ντόναλντ Τραμπ (video)
LIFESTYLE

Χρυσές Σφαίρες: Η σκληρή επίθεση της Μέριλ Στριπ στον Ντόναλντ Τραμπ (video)

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η κορυφαία ηθοποιός Μέριλ Στριπ στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας. Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στη φετινή τελετή των Χρυσών Σφαιρών  για να βραβευτεί για τα 40 χρόνια προσφοράς της στο κινηματογράφο. Στην ομιλία της, κατέκρινε την κίνηση του Τραμπ […]

strip

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε η κορυφαία ηθοποιός Μέριλ Στριπ στον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για την συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στη φετινή τελετή των Χρυσών Σφαιρών  για να βραβευτεί για τα 40 χρόνια προσφοράς της στο κινηματογράφο. Στην ομιλία της, κατέκρινε την κίνηση του Τραμπ να μιμηθεί έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες.

«Υπήρξε μία ερμηνεία τη χρονιά αυτή που με συγκλόνισε. Μου ράγισε την καρδιά. Όχι επειδή ήταν κάτι καλό. Ήταν η στιγμή που ο άνθρωπος που ζητούσε να εκλεγεί στην πιο αξιοσέβαστη θέση στη χώρα μας, μιμήθηκε έναν ρεπόρτερ με ειδικές ανάγκες», είπε η πολυβραβευμένη Στριπ.

Η 67χρονη Μέριλ Στριπ, τιμήθηκε με το ειδικό βραβείo Cecil B. DeMille lifetime achievement award για την τεράστια προσφορά της στον χώρο των τεχνών.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις