Αθήνα

°C

Παρασκευή

25

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Παππάς για καναλάρχες: Πρόκληση το πόθεν έσχες-Τι θέλουν να κρύψουν;
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παππάς για καναλάρχες: Πρόκληση το πόθεν έσχες-Τι θέλουν να κρύψουν;

Σκληρή κριτική ασκεί στους καναλάρχες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς για την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αναστολή υποβολής πόθεν έσχες. Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα θεωρεί την προσφυγή της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας προκλητική και εκτιμά ότι αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση από τη μη […]

pappas-1

Σκληρή κριτική ασκεί στους καναλάρχες ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς για την προσφυγή τους στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την αναστολή υποβολής πόθεν έσχες.

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα θεωρεί την προσφυγή της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας προκλητική και εκτιμά ότι αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη πρόκληση από τη μη πληρωμή τέλους συχνοτήτων και φόρου διαφήμισης.

Ολόκληρη η δήλωση του Νίκου Παππά

«Τι θέλουν να κρύψουν;»

Οι ιδιοκτησίες των καναλιών ξεπέρασαν κάθε όριο λογικής. Ζητούν –με προσφυγή της ΕΙΤΗΣΕΕ στο ΣτΕ- να εξαιρεθούν οι ίδιοι και τα μεγαλοστελέχη των επιχειρήσεών τους από τον έλεγχο του πόθεν έσχες τους.

Πρόκειται για μια ενέργεια πρόκληση απέναντι στον ελληνικό λαό.

Πρόκληση ακόμα μεγαλύτερη από τη μη πληρωμή τέλους συχνοτήτων και του φόρου διαφήμισης. Μεγαλύτερη και από τις σκανδαλώδεις αντισυνταγματικές παρατάσεις λειτουργίας που εξασφάλιζαν κάθε παραμονή πρωτοχρονιάς.

Περιμένουμε να μας εξηγήσουν με ποια λογική θα υποχρεούται σε έλεγχο πόθεν έσχες ο κάθε ένας από τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα κανάλια, αλλά θα εξαιρούνται οι κατά τεκμήριο βαθύπλουτοι επιχειρηματίες-καναλάρχες, καθώς και τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα μεγαλοστελέχη τους.

Τι θέλουν να κρύψουν; Γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο;

Επίσης, περιμένουμε από την “Ηχώ των Καναλαρχών”, τη ΝΔ, να τοποθετηθεί άμεσα σχετικά με τη νέα απαίτηση των επιχειρηματιών-φίλων του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις