Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Χολωμένος με τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χολωμένος με τον Παναθηναϊκό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου Δυσαρεστημένος για την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό και άγνοια για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή, δηλώνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com», ο Βραζιλιάνος μίλησε για τους λόγους που παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, χωρίς να κρύψει τη δυσφορία του, λέγοντας: «Δεν ξέρω […]

silva

Του Σωτήρη Τριανταφύλλου

Δυσαρεστημένος για την απομάκρυνσή του από τον Παναθηναϊκό και άγνοια για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή, δηλώνει ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «insidefutbol.com», ο Βραζιλιάνος μίλησε για τους λόγους που παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, χωρίς να κρύψει τη δυσφορία του, λέγοντας: «Δεν ξέρω ακριβώς τι πήγε λάθος, αλλά εγώ πήρα την απόφαση μου. Αυτή είναι η ζωή. Μερικές φορές αρχίζεις με σχέδια και έχεις προσδοκίες, αλλά δεν δουλεύει όπως θα ήθελες να δουλέψει».

Για το αν μετάνιωσε που δούλεψε στον Παναθηναϊκό, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δήλωσε:

«Δεν δούλευα απλά για 3 ή 4 ώρες, δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και η αγάπη μου για τους φίλους του Παναθηναϊκού παραμένει η ίδια. Αυτή δεν πρόκειται να αλλάξει. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν σύμφωνα με τις προσδοκίες μας και με τον τρόπο που εγώ, οι οπαδοί και η ομάδα άξιζαν. Ο σεβασμός για αυτούς μένει ο ίδιος. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα αγάπης από τους οπαδούς, από πολύ κόσμο, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο και μου δίνουν υποστήριξη. Πολλοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν με την κατάληξη, αλλά είναι η πραγματικότητα. Αυτή είναι η ζωή. Πρέπει να προχωρήσουμε. Εύχομαι τα καλύτερα στον Παναθηναϊκό, είναι το λιγότερο που μπορώ να ευχηθώ στην ομάδα».

Για το αν του προσφέρθηκε ο ρόλος του παγκόσμιου πρεσβευτή του συλλόγου, είπε: «Το μόνο πράγμα που ξέρω είναι ότι διάβασα στις εφημερίδες. Δεν μιλήσαμε για αυτό. Δεν είχα καμία πρόταση να εκπροσωπήσω τον Παναθηναϊκό ως παγκόσμιος πρεσβευτής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις