Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

31

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Η αντιτρομοκρατική βρήκε στην γιάφκα της Πόλα Ρούπα ένα “μίνι” οπλοστάσιο! – Κοντά σε τρίτη γιάφκα στη Βορειοανατολική Αττική
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Η αντιτρομοκρατική βρήκε στην γιάφκα της Πόλα Ρούπα ένα “μίνι” οπλοστάσιο! – Κοντά σε τρίτη γιάφκα στη Βορειοανατολική Αττική

  Ένα «μίνι» οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, στο διαμέρισμα που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη. Η Αντιτρομοκρατική ερευνά σήμερα το μεσημέρι, χώρο στα Μεσόγεια της Αττικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ: Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα […]

 

clipboard

Ένα «μίνι» οπλοστάσιο ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής, στο διαμέρισμα που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην Ηλιούπολη. Η Αντιτρομοκρατική ερευνά σήμερα το μεσημέρι, χώρο στα Μεσόγεια της Αττικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Στο πλαίσιο των ερευνών που ενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, μετά τη σύλληψη της Παναγιώτας Ρούπα και της Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου, ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

Στο σπίτι στη περιοχή της Ηλιούπολης, όπου διέμενε η συλληφθείσα Παναγιώτα Ρούπα, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  1. δύο πολεμικά τυφέκια,
  2. δύο πυροβόλα όπλα – πιστόλια,
  3. τέσσερις χειροβομβίδες (τρεις αμυντικού και μια επιθετικού τύπου) και
  4. φυσίγγια πυροβόλων όπλων διαφόρων διαμετρημάτων.

Πλησίον της οικίας στη περιοχή του Αγίου Δημητρίου, όπου διέμενε η συλληφθείσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου, βρέθηκε και κατασχέθηκε όχημα το οποίο φέρεται ότι είχε αγοραστεί το Δεκέμβριο του 2016 από τις δύο συλληφθείσες.

Και στις δύο παραπάνω οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά.

Όλα τα παραπάνω κατασχεθέντα έχουν μεταφερθεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.

Οι έρευνες στις παραπάνω οικίες συνεχίζονται.

Επίσης σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη νέα έρευνα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε χώρο σε περιοχή της Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις