Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αποκαλύψεις- φωτιά στην υπόθεση Σώρρα: “Απείλησαν να με δολοφονήσουν αν φύγω”
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκαλύψεις- φωτιά στην υπόθεση Σώρρα: “Απείλησαν να με δολοφονήσουν αν φύγω”

Οι Αρχές ψάχνουν ασταμάτητα τι είναι αυτό που συνέβη και όπλισε το χέρι του Χρήστου Μπαλαντίνα που βρίσκεται τώρα στις φυλακές για τον φρικτό φόνο της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα. Ο δολοφόνος που ομολόγησε το έγκλημα, σοκάρει με τα λόγια του: ”βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το […]

14dcd8a332a083d4c9c5b9d6aee4f24e_l

Οι Αρχές ψάχνουν ασταμάτητα τι είναι αυτό που συνέβη και όπλισε το χέρι του Χρήστου Μπαλαντίνα που βρίσκεται τώρα στις φυλακές για τον φρικτό φόνο της παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα.

Ο δολοφόνος που ομολόγησε το έγκλημα, σοκάρει με τα λόγια του: ”βρωμιάρα, με εκμεταλλεύτηκες για να περνάς καλά, με πρόδωσες και τον αγώνα μας και το έθνος μας και της έδωσα χαστούκι. Έπρεπε να σκοτώσω το δράκο. Άρχισα να τον χτυπάω με τα χέρια, με τα πόδια, μου έλεγαν να σκοτώσω το δράκο, αυτός έβγαζε άλλα κεφάλια. Η Θώμη, δεν ήταν εκεί. Η θεά μου, ήταν στο μυαλό μου. Μου έλεγε και αυτή να σκοτώσω το δράκο γιατί δεν την άφηνε να κάνει παιδί”.

et20

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Ελεύθερου Τύπου”, οι  καταγγελίες πρώην μελών της οργάνωσης “Ελλήνων Συνέλευσιςκαίνε τον «Σώρρα» και δίνουν στοιχεία στις Αρχές για την συμπεριφορά της οργάνωσης.

Ο 39χρονος Μπαλαντίνας, είχε απειλήσει ότι θα δολοφονήσει όποιον αποχωρήσει από την οργάνωση, όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν.

et10

Άνθρωπος που υπήρξε μέλος της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει καταθέσει στην Ασφάλεια Λαμίας και δήλωσε στον “Ελεύθερο Τύπο” πως “όταν αποφάσισα να φύγω, ο ίδιος ο Μπαλαντίνας με απείλησε ότι θα με βρουν και θα με δολοφονήσουν“.

Μια γυναίκα, πρώην υποστηρίκτρια κι αυτή, δήλωσε: “Έβλεπα δίπλα μου υπόκοσμο. Όταν αποχώρησα άρχισαν οι απειλές. Ο Μπαλαντίνας μού είπε: “Θα σου σπείρω τα δόντια στην αυλή“.

Ο Δημήτρης Μαντές, ένα από τα πρώην μέλη της οργάνωσης, υποστηρίζει πως ο 39χρονος ήθελε να κλείσει το στόμα της παιδοψυχιάτρου. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Δημήτρης Μαντές δήλωσε πως η Κουμπόυρα είχε αποφασίσει να «σπάσει» τη σιωπή της, μιλώντας στις Αρχές για την οργάνωση.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις