Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τσίπρας: Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Είμαστε αποφασισμένοι να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Στην Αλεξανδρούπολη μετέβη ο πρωθυπουργός για τα Θεοφάνεια. Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με πλήθος κόσμου παρακολούθησε το δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Όταν ολοκληρώθηκε ο δοξολογία ο Μητροπολίτης Άνθιμος απήυθυνε χαιρετισμό στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας σας, ως μια δυναμική παρουσία […]

tsipras

Στην Αλεξανδρούπολη μετέβη ο πρωθυπουργός για τα Θεοφάνεια.

Ο Αλέξης Τσίπρας μαζί με πλήθος κόσμου παρακολούθησε το δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Όταν ολοκληρώθηκε ο δοξολογία ο Μητροπολίτης Άνθιμος απήυθυνε χαιρετισμό στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας: «Σας υποδεχόμαστε με χαρά, και το πρόσωπο και τον θεσμό. Αισθανόμαστε τον ερχομό σας σας, ως μια δυναμική παρουσία που μας λέει να κάνουμε λίγη ακόμη δύναμη και υπομονή και τα καλύτερα θα έρθουν».

Ο Αλέξης Τσίπρας όπως δήλωσε δεν πήγε τυχαία την Αλεξανδρούπολη «στο ανατολικότερο μεγάλο λιμάνι της Ευρωπαϊκής Ένωσης», και εξέφρασε την επιθυμία να γίνει η Αλεξανδρούπολη μεγάλο εμπορικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής.

«Στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης, από τον Έβρο έως το Καστελόριζο χτυπάει η καρδιά της Ελλάδας», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η Ελλάδα είναι φάρος μεγάλων αξιών. Αυτό έχει καταστήσει την χώρα μας ως πυλώνα ασφάλειας και σταθερότητας. Δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας, να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα όπως αυτά ορίζονται από τις διεθνείς συνθήκες», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις