Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΥΓΕΙΑ / Τα 6 θαύματα του σεξ
ΥΓΕΙΑ

Τα 6 θαύματα του σεξ

Αν σκεφτεί κανείς τα θαυματουργά οφέλη του σεξ, δεν θα θέλει να το «αποχωρίζεται». Όσο κι αν μας κάνει εντύπωση, αυτή η τόσο ευχάριστη διαδικασία, μπορεί να μας προστατέψει από σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού καταφέρνει και «θωρακίζει» τον οργανισμό μας. Βάλτε το σεξ στη ζωή σας λοιπόν, για να έχετε την υγειά σας! Το σεξ […]

resizer

Αν σκεφτεί κανείς τα θαυματουργά οφέλη του σεξ, δεν θα θέλει να το «αποχωρίζεται». Όσο κι αν μας κάνει εντύπωση, αυτή η τόσο ευχάριστη διαδικασία, μπορεί να μας προστατέψει από σοβαρά προβλήματα υγείας, αφού καταφέρνει και «θωρακίζει» τον οργανισμό μας.

Βάλτε το σεξ στη ζωή σας λοιπόν, για να έχετε την υγειά σας!

Το σεξ δυναμώνει την άμυνα του οργανισμού, καταπολεμά το στρες, αμβλύνει τον πόνο ενώ προστατεύει τα δόντια ακόμα και από την τερηδόνα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”. 

Τα έξι θαύματα του σεξ:

1) Δυναμώνει το ανοσοποιητικό.

Μέσω της απολαυστικής διαδικασίας του σεξ εκλύεται η ορμόνη ωκυτοκίνη που μας χαρίζει υπέροχο και ποιοτικό ύπνο. Η ξεκούραση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να γλιτώσουμε από τις παθογένειες, άρα και να δυναμώσουμε την άμυνα του οργανισμού μας.

2)Κάνει καλό στα δόντια.

Με τα φιλιά ενισχύεται η παραγωγή σάλιου μειώνοντας τα επίπεδα οξύτητας στο στόμα και καταπολεμώντας την τερηδόνα.

3)Σβήνει τις κηλίδες στο δέρμα.

Ο ιδρώτας καθαρίζει τους πόρους του δέρματος χαρίζοντας λάμψη και κάνοντας το δέρμα μας να φαίνεται λαμπερό και νεανικό.

4)Αντίο κατάθλιψη!

Με το σεξ απελευθερώνονται ενδορφίνες στο αίμα που προκαλούν ευφορία και μια αίσθηση ευεξίας.

5)Αμβλύνει τον πόνο.

Αυτό δεν το ξέρατε, όμως είναι αλήθεια! Το σεξ μπορεί να μειώσει τον πόνο έως και 70%, είτε πρόκειται για πονοκέφαλο, είτε για οποιονδήποτε πόνο.

6)Είναι απόλυτα αγχολυτικό.

Με το σεξ, τα πάντα γύρω είναι όμορφα και μπορούμε να βρίσκουμε λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις