Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Στην ανθρωποφαγία δεν θα…»: Κόντρα Παπαδάκη-Πορτοσάλτε για Σώρρα
LIFESTYLE

«Στην ανθρωποφαγία δεν θα…»: Κόντρα Παπαδάκη-Πορτοσάλτε για Σώρρα

Τον εκνευρισμό του εξέφρασε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης για τον συνάδελφό του Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ, σχετικά με τα όσα είπε για την πολύκροτη υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα. Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα όταν ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Αρτέμη Σώρρα. «Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη […]

imagehandler

Τον εκνευρισμό του εξέφρασε στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης για τον συνάδελφό του Άρη Πορτοσάλτε του ΣΚΑΪ, σχετικά με τα όσα είπε για την πολύκροτη υπόθεση με τον Αρτέμη Σώρρα.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα όταν ο Άρης Πορτοσάλτε μίλησε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για τον Αρτέμη Σώρρα.

«Όταν μια πολιτεία επιτρέπει επί σειρά ετών με τη συνδρομή των ΜΜΕ και διακεκριμένων δημοσιογράφων να εξαπλώνονται μυθεύματα τύπου Σώρρα και να γιγαντώνονται, έχει σοβαρό πρόβλημα», σχολίασε Άρης Πορτοσάλτε και συνέχισε: «βουλευτής της δεξιάς παρατάξεως πήρε αγκαλιά τον κ. Σώρρα και τον πήγε μέσα στο κοινοβούλιο…

«Επί σειρά πολλών εκπομπών ο Γιώργος Παπαδάκης εργάστηκε για να διαδώσει τις ιδέες του Σώρρα πράγματι ένα κομμάτι επηρεάζεται» υποστήριξε με αποτέλεσμα να εξοργίσει τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η απάντηση Παπαδάκη σε Πορτοσάλτε

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχασε την ευκαιρία για να απαντήσει σήμερα στον Άρη Πορτοσάλτε λέγοντας ότι αυτός δεν έχει επιτεθεί από την εκπομπή του σε συναδέλφους.

«Εγώ στην ανθρωποφαγία δεν θα συμμετάσχω Άρη Πορτοσάλτε», επισήμανε ο Γιώργος Παπαδάκης και συμπλήρωσε: “Περιμένω σήμερα να ανασκευάσεις”

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, μετά τα σχόλια του Άρη Πορτοσάλτε.

Παρακολουθήστε το βίντεο

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις