Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Βίντεο- σοκ: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν ακινητοποιημένο 50χρονο
ΚΟΣΜΟΣ

Βίντεο- σοκ: Αστυνομικοί ξυλοκοπούν ακινητοποιημένο 50χρονο

Σοκ προκαλεί το video που κατέγραψε ένας επιβάτης του λεωφορείου που περνούσε εκείνη τη στιγμή και δείχνει αστυνομικούς να ξυλοκοπούν βάναυσα έναν 50χρονο άντρα στο Μπρονξ την ώρα που βρίσκεται ακινητοποιημένος στο έδαφος. «Γιατί τον χτυπούν» λέει η Αλέξις Τζάσμιν, την ώρα που καταγράφει με το κινητό της το συμβάν. «Το πρόσωπο του αιμορραγεί. Τον […]

imagehandler-4

Σοκ προκαλεί το video που κατέγραψε ένας επιβάτης του λεωφορείου που περνούσε εκείνη τη στιγμή και δείχνει αστυνομικούς να ξυλοκοπούν βάναυσα έναν 50χρονο άντρα στο Μπρονξ την ώρα που βρίσκεται ακινητοποιημένος στο έδαφος.

«Γιατί τον χτυπούν» λέει η Αλέξις Τζάσμιν, την ώρα που καταγράφει με το κινητό της το συμβάν.

«Το πρόσωπο του αιμορραγεί. Τον χτυπούν στο πρόσωπο χωρίς λόγο» ακούγεται να λέει.

Όπως αναφέρει η αστυνομία, Εριμπέρτο Νούνιες αντέδρασε άσχημα όταν οι αστυνομικοί του έκοψαν κλήση, με αποτέλεσμα να προσπαθήσουν να τον συλλάβουν. Εκείνος αντιστάθηκε και ακολούθησε αυτή η εκδήλωση ανελέητης βίας.

«Πείτε μου γιατί οι αστυνομικοί βγήκαν από το αμάξι τους, τον τράβηξαν έξω από το δικό του και τον πέταξαν στο έδαφος με αυτόν τον τρόπο. Εξηγήστε μου γιατί έπρεπε ένας εξ αυτών να του χτυπάει το κεφάλι με γροθιές συνεχώς. Γι’ αυτό μισώ την αστυνομία», έγραψε η Τζάμσιν όταν ανέβασε το video στο διαδίκτυο, ενώ παραδέχτηκε πως ο 50χρονος  έβρισε τους αστυνομικούς όταν του έδωσαν την κλήση.

Το Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ερευνά την υπόθεση, χωρίς να έχει τιμωρήσει τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς.

Ο Νούνιες κατηγορείται για αντίσταση κατά της αρχής, παρακώλυση κυβερνητικού έργου και απρεπή συμπεριφορά, αφέθηκε όμως ελεύθερος.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις