Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μητέρα δίνει δύο όργανα της για να σώσει το παιδί της (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Μητέρα δίνει δύο όργανα της για να σώσει το παιδί της (photos)

Τίποτα δεν υπάρχει πιο δυνατό από την αγάπη της μητέρας και η Sarah Lamont από το Antrim της Ιρλανδίας μας το αποδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο. Ο 4χρονος γιος της, πάσχει από μια σπάνια πάθηση των νεφρών που το ανάγκασε να υποβληθεί στην αφαίρεση τους, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα και με το συκώτι του. Ο […]

3g499-mom-son-organs-1

Τίποτα δεν υπάρχει πιο δυνατό από την αγάπη της μητέρας και η Sarah Lamont από το Antrim της Ιρλανδίας μας το αποδεικνύει με τον πιο όμορφο τρόπο.

Ο 4χρονος γιος της, πάσχει από μια σπάνια πάθηση των νεφρών που το ανάγκασε να υποβληθεί στην αφαίρεση τους, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα και με το συκώτι του. Ο Joe, κάνει κάθε μέρα αιμοκάθαρση και βρισκόταν στη λίστα μεταμοσχεύσεων για περισσότερο από ένα χρόνο.

Η μητέρα του έβλεπε την κάθε μέρα που περνούσε σαν αιώνα και αποφάσισε χωρίς κανέναν δισταγμό να δωρίσει το ένα της νεφρό και ένα μέρος από το συκώτι της για να σώσει το σπλάχνο της.

fghyp-mom-son-organs-2_copy

Η μεταμόσχευση συκωτιού έχει προγραμματιστεί για τις 25 Ιανουαρίου, ενώ η μεταμόσχευση νεφρού θα ακολουθήσει καθώς μαμά και γιος πρέπει να αναρρώσουν.

«Όλα θα πάνε καλά, είμαι αισιόδοξη. Αν μπορούσα να το κάνω σήμερα, θα το έκανα, όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο», είπε η Sarah και πρόσθεσε «Ο Joe πέρασε τόσα πολλά, που κάποιες φορές σκέφτηκα ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρει. Ευτυχώς πάντα ξεπερνά τα προβλήματα».

«Είμαι τυχερή που μπορώ να δώσω έναν νεφρό και μέρος από το συκώτι μου, αλλά αν είχε ένα πρόβλημα με την καρδούλα του, μπορεί να πέθαινε περιμένοντας», εξήγησε.

inRead invented by Teads

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις