Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κιμ Γιονγκ Ουν: Γιατί έδωσε εντολή στις αεροσυνοδούς να βάλουν μίνι και γόβες
ΚΟΣΜΟΣ

Κιμ Γιονγκ Ουν: Γιατί έδωσε εντολή στις αεροσυνοδούς να βάλουν μίνι και γόβες

Ο Κιμ Γιονγ Ουν μας έχει συνηθίσει στις περίεργες διαταγές του, αυτή τη φορά όμως μας τρόμαξε. Η εντολή του να ντυθούν οι αεροσυνοδοί του εθνικού αερομεταφορέα της Βόρειας Κορέας, Air Koryo με μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες, θορύβησε αρχικά τις πανέμορφες κοπέλες. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας όμως είχε στο μυαλό του να τις […]

imagehandlerb5ta09me

Ο Κιμ Γιονγ Ουν μας έχει συνηθίσει στις περίεργες διαταγές του, αυτή τη φορά όμως μας τρόμαξε. Η εντολή του να ντυθούν οι αεροσυνοδοί του εθνικού αερομεταφορέα της Βόρειας Κορέας, Air Koryo με μίνι φούστα και ψηλοτάκουνες γόβες, θορύβησε αρχικά τις πανέμορφες κοπέλες.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας όμως είχε στο μυαλό του να τις «χρησιμοποιήσει», όπως και έγινε, για το επίσημο ημερολόγιο της χώρας για το 2017.

kim1

Όπως αναφέρει το Yonhap News, το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Νότιας Κορέας, αυτό που κοσμούσε στο παρελθόν το ημερολόγιο, ήταν αγροτικές περιοχές και εντυπωσιακά φυσικά τοπία.

kim4

Τώρα όμως, με σκοπό την προσέλκυση τουριστών, οι εννιά από τις δώδεκα σελίδες του ημερολογίου, είναι γεμάτες με σέξι κοπέλες που έχουν ντυθεί προκλητικά. Οι αεροσυνοδοί είτε απολαμβάνουν το τσάι τους, είτε σερβίρουν στο μπαρ του αεροδρομίου είτε περπατούν ξέγνοιαστες.

kim2

Η Βόρεια Κορέα κάνει μεγάλες προσπάθειες να αυξήσει τον τουρισμό της, που σημείωσε ραγδαία πτώση ύστερα από τις κυρώσεις λόγω των πυρηνικών δοκιμών του Κιμ Γιονγκ Ουν.

kim3

Πρόσφατα μάλιστα στην πρωτεύουσα Πιονγιάνγκ, ανακαινίσθηκε το επί χρόνια εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο Ryugyong Hotel, το οποίο το 2012 είχε χαρακτηριστεί «το μεγαλύτερο ξενοδοχείο στον κόσμο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις