Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Φρίκη! Βασάνιζαν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες για να προσβάλει τον Τραμπ (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη! Βασάνιζαν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες για να προσβάλει τον Τραμπ (video)

Δεν χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκαναν τέσσερις Αφροαμερικάνοι στις ΗΠΑ, οι οποίοι βασάνιζαν για αρκετή ώρα έναν άνθρωπο  προκειμένου να φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του νέου προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ. Σαν να μην έφτανε αυτό, βιντεοσκοπούσαν τη φρικτή πράξη τους και τη μετέδιδαν απευθείας μέσω Facebook. Στο σοκαριστικό video φαίνονται δύο άντρες και […]

imagehandler

Δεν χωρά ανθρώπινος νους αυτό που έκαναν τέσσερις Αφροαμερικάνοι στις ΗΠΑ, οι οποίοι βασάνιζαν για αρκετή ώρα έναν άνθρωπο  προκειμένου να φωνάξει υβριστικά συνθήματα κατά του νέου προέδρου της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, βιντεοσκοπούσαν τη φρικτή πράξη τους και τη μετέδιδαν απευθείας μέσω Facebook.

Στο σοκαριστικό video φαίνονται δύο άντρες και δύο γυναίκες να κακοποιούν τον άτυχο άντρα, αφού του έχουν δέσει τα χέρια και το στόμα με μία ταινία.

Το video διαρκεί συνολικά 30 λεπτά και δείχνει το θύμα στη γωνία ενός δωματίου, με τους τέσσερις δράστες να τον χτυπούν βάναυσα με κλωτσιές και γροθιές, ενώ κάποια στιγμή τον κουρεύουν μέχρι να βγάλει αίμα το κεφάλι του.

Στα πλάνα οι τέσσερις Αφροαμερικανοί ακούγονται να λένε στο άτομο με ειδικές ανάγκες «γ@@ω τον Τραμπ και τους λευκούς ανθρώπους» ζητώντας του να επαναλάβει.

Δείτε το φρικτό video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις