Άργος: Καταδικάστηκαν ο πατέρας και ο εραστής του που βίαζαν τον 12χρονο

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Άργος: Καταδικάστηκαν ο πατέρας και ο εραστής του που βίαζαν τον 12χρονο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Νίκος Καραμάνογλου

Μια ακόμα ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν αυτή του 12χρονου αγοριού από το Άργος που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα και τον εραστή του. Οι δράστες του φρικτού εγκλήματος που σόκαρε την κοινή γνώμη τον περασμένο Ιούλιο αν και αρνήθηκαν τις κατηγορίες κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης. Παρότι […]

05.01.2017 | 13:52

Μια ακόμα ιστορία που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν αυτή του 12χρονου αγοριού από το Άργος που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο του τον πατέρα και τον εραστή του.

Οι δράστες του φρικτού εγκλήματος που σόκαρε την κοινή γνώμη τον περασμένο Ιούλιο αν και αρνήθηκαν τις κατηγορίες κρίθηκαν ομόφωνα ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Σπάρτης. Παρότι ο εισαγγελέας ζήτησε την ανώτατη ποινή για τους δυο κατηγορούμενους, το δικαστήριο επέβαλε στον καθένα συνολική ποινή κάθειρξης 20 ετών και πενταετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων χωρίς να τούς αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό. Έτσι, πρόκειται να οδηγηθούν και οι δυο στις φυλακές.

 

Τι κατέθεσε ο 12χρονος
Στην κατάθεσή του το 12χρονο αγόρι που πάσχει από νοητική στέρηση, περιέγραψε την κόλαση που έζησε στο σπίτι του πατέρα του. Τα όσα περιέγραψε ο μικρός ανατριχιαστικά με τον ίδιο του τον πατέρα να τον κρατάει από τα χέρια και τον εραστή του να ασελγεί πάνω στο κορμάκι του αγοριού. ”Ο μπαμπάς με κρατούσε και εγώ πονούσα. Έβαζα όλη μου τη δύναμη αλλά δεν μπορούσα να τα καταφέρω. Φώναζα αλλά δεν ήταν εκεί κανείς να με βοηθήσει’‘ είπε στη κατάθεσή του το παιδί.  ”Συνέχιζα να πονάω και αργότερα. Ήθελα τη μαμά μου αλλά ο πατέρας μου, μου έλεγε να μην πω τίποτα. Ήθελα να φύγω από το σπίτι” αποκάλυψε ο 12χρονος για τα όσα βίωνε από τον 35χρονο πατέρα και τον 37χρονο ερωτικό του σύντροφο.

 

 

Exit mobile version