Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

08

Φεβρουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Καρφιά» Ξανθού: Δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από το ΕΣΥ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Καρφιά» Ξανθού: Δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από το ΕΣΥ

«Προφανώς δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του συστήματος υγείας σήμερα» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Αυτό το οποίο λέμε εμείς είναι ότι έχει γίνει μια πολύ συστηματική προσπάθεια” πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι «είναι σαφώς καλύτερη η κατάσταση από ό,τι την παραλάβαμε». Τα… καρφιά για Πολάκη Αξίζει να σημειωθεί […]

590_2facbc56f1333e9cd05815422a5a1be5

«Προφανώς δεν μπορείς να είσαι ικανοποιημένος από τη λειτουργία του συστήματος υγείας σήμερα» τόνισε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Αυτό το οποίο λέμε εμείς είναι ότι έχει γίνει μια πολύ συστηματική προσπάθεια” πρόσθεσε υποστηρίζοντας ότι «είναι σαφώς καλύτερη η κατάσταση από ό,τι την παραλάβαμε».

Τα… καρφιά για Πολάκη

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε χθεσινή του συνέντευξη είχε δηλώσει ευχαριστημένος από την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο της υγείας.

«Γίνονται βήματα σταδιακής βελτίωσης και αναβάθμισης. Αλλάζει το κλίμα» υπογράμμισε ο κ. Ξανθός, επικρίνοντας την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά για τη δήλωσή της ότι «όποιος δεν έχει χρήματα κινδυνεύει να πεθάνει».

Ερωτηθείς, σχετικά με τον κ. Πολάκη, ο κ. Ξανθός σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Στο επίπεδο της πολιτικής συνεργασίας και συνεννόησης δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ο καθένας όμως έχει την ιδιοσυγκρασία του, όλοι κρινόμαστε από τον τρόπο που ασκούμε το αξίωμα μας».

 Παρακολουθήστε το βίντεο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις