Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Χρυσόγονος: Δύο χρόνια έχω να δω τον Τσίπρα – Ενημερώνεται από τον Καρανίκα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσόγονος: Δύο χρόνια έχω να δω τον Τσίπρα – Ενημερώνεται από τον Καρανίκα

Σκληρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα άσκησε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος: «Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει. Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το […]

xrisogonos

Σκληρή κριτική κατά του Αλέξη Τσίπρα άσκησε στον ΣΚΑΪ ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος:

«Δυο χρόνια έχω να δω τον πρωθυπουργό, από το Μάρτιο του 2015 που συναντηθήκαμε με την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ… Ούτε κατ’ ίδιαν τον έχω δει. Προφανώς ενημερώνεται για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ. Καρανίκα, την κ. Νοτοπούλου και το άλλο επιτελείο του Μαξίμου».

Ερωτηθείς αν ενοχλεί με αυτά που κατά καιρούς λέει τόνισε “αυτό που πιστεύω το λέω, δεν κρύβομαι… Από ‘και και πέρα, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε”.

Κακό σενάριο οι πρόωρες εκλογές

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί κακό σενάριο τις πρόωρες εκλογές, υποστηρίζοντας ότι «επαγγελία της κυβέρνησης ήταν να εφαρμόσει με το λιγότερο επαχθή τρόπο μια οδυνηρή συμφωνία και αυτό πρέπει να κάνει, με έξοδο τις αγορές το καλοκαίρι του 2018 για να μην ζητεί δανεισμό από τα κράτη μελή της ευρωζώνης».

Αυτή την εντολή για να την διεκπεραιώσει ο κ. Τσίπρας, συνέχισε, πρέπει να εφαρμόσει το παράλληλο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ένα μέρος του οποίου δεν εξαρτιόταν από τους δανειστές: «Αν το υλοποιήσει, οι δανειστές θα μετριάσουν τις παραλογές κατά τα αλλά απαιτήσεις τους».

«Ο χρόνος δεν είναι απεριόριστος, αν δεν επανέλθουμε στις αγορές το καλοκαίρι τέταρτος διακανονισμός δεν πρόκειται να υπάρξει και συνεπώς θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τα χειρότερα».

Τι απαντά το Μέγαρο Μαξίμου

«Κατανοούμε την αγωνία του αλλά ο πρωθυπουργός επιλέγει τους συνομιλητές του και όχι κατ’ ανάγκην από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών», ήταν η απάντηση Μαξίμου στις δηλώσεις Χρυσόγονου.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις