Απίστευτο! Μωράκι γεννήθηκε με μια καρδιά στο μέτωπο! (photos)

ΥΓΕΙΑ

Απίστευτο! Μωράκι γεννήθηκε με μια καρδιά στο μέτωπο! (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα πανέμορφο αγοράκι γεννήθηκε με ένα σπάνιο σημάδι στο μέτωπο, όμως τόσο όμορφο ώστε να κάνει το μωράκι αμέσως διάσημο. Οι γονείς Μουράτ Ενγκίν 30 ετών και η γυναίκα του Σεϊντά, 28 ετών, ξετρελάθηκαν όταν είδαν το μωρό τους, Τσινάρ, να έρχεται στη ζωή με ένα σημάδι αγάπης στο μέτωπο του! Ο Τσινάρ, όπως ήταν φυσικό, […]

04.01.2017 | 13:44

Ένα πανέμορφο αγοράκι γεννήθηκε με ένα σπάνιο σημάδι στο μέτωπο, όμως τόσο όμορφο ώστε να κάνει το μωράκι αμέσως διάσημο.

Οι γονείς Μουράτ Ενγκίν 30 ετών και η γυναίκα του Σεϊντά, 28 ετών, ξετρελάθηκαν όταν είδαν το μωρό τους, Τσινάρ, να έρχεται στη ζωή με ένα σημάδι αγάπης στο μέτωπο του!

Ο Τσινάρ, όπως ήταν φυσικό, έγινε αμέσως αγαπητός ενώ από την ώρα που ήρθε στη ζωή, το ιατρικό προσωπικό έτρεχε να φωτογραφηθεί δίπλα του. Όπως είπαν οι γονείς του, ακόμη και στους δρόμους της Τουρκίας τους σταματούν, προκειμένου να βγάλουν μια φωτογραφία με το «παιδί της αγάπης».


«Τον αγαπάμε όπως και το σημάδι του. Όταν μια νοσοκόμα καθάρισε το πρόσωπό του από τα αίματα, ήμουν ο πρώτος που είδα το σημάδι και έμεινα έκπληκτος. Όταν πήγα κοντά στο κεφαλάκι του για να δω, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μια φανταστική καρδιά. Ήταν δύσκολο για μένα να μην κλάψω. Η νοσοκόμα φώναξε: “Απίστευτο, ένα παιδί της αγάπης“. Μετά ήρθαν τρία άτομα και έβγαλαν selfies μαζί του. Όταν και η μητέρα του είδε το σημάδι άρχισε να κλαίει. Ήταν σαν ένα δώρο από τον Θεό. Κανείς μας δεν είχε αρνητικά συναισθήματα», είπε ο πατέρας του μικρού από την Άγκυρα.

 

Exit mobile version