Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολιτικά τάκλιν
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολιτικά τάκλιν

Του Γιάννη Ντσούνου Πολιτική και μπάσκετ Έμπλεξαν το μπάσκετ με την πολιτική, το Μέγαρο Μαξίμου και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ. Το τριπλ νταμπλ έγινε αφορμή για να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον ότι δεν γνωρίζουν ούτε από πολιτική ούτε από μπάσκετ . Εγώ θα προσέθετα ότι δεν γνωρίζουν αμφότεροι το άθλημα της καθημερινότητας […]

kikilias

Του Γιάννη Ντσούνου

Πολιτική και μπάσκετ
Έμπλεξαν το μπάσκετ με την πολιτική, το Μέγαρο Μαξίμου και ο Βασίλης Κικίλιας από τη ΝΔ. Το τριπλ νταμπλ έγινε αφορμή για να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον ότι δεν γνωρίζουν ούτε από πολιτική ούτε από μπάσκετ . Εγώ θα προσέθετα ότι δεν γνωρίζουν αμφότεροι το άθλημα της καθημερινότητας που απασχολεί τους πολίτες .

Η σωστή δήλωση
Ανήκει στον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος Κώστα Μπακογιάννη που αναρωτήθηκε αν η αύξηση των διοδίων σημαίνει ότι έρχεται η ανάπτυξη . Απάντηση δεν θα πάρετε κύριε περιφερειάρχα δυστυχώς .

ΕΦΚΑ -ΙΚΑ
Τέλος το ΙΚΑ , αρχή για τον ΕΦΚΑ τον νέο φορέα ασφάλισης. Μου θυμίζει μια παροιμία που λέει “άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς”. Γιατί μου την θυμίζει; Γιατί ο νέος φορέας , όπως άλλωστε και το ΙΚΑ , ξεκινά με έλλειμμα 1δις ευρώ .

eforia

Οι έλεγχοι
23.300 ελέγχους ανακοίνωσε το οικονομικό επιτελείο ότι θα πραγματοποιήσει στην αρχή του χρόνου, για να πατάξει για μια ακόμη φορά την φοροδιαφυγή. Λησμόνησαν ωστόσο οι επικεφαλείς του οικονομικού επιτελείου, ότι δεν έχουν ελεγκτές να τους πραγματοποιήσουν. Τους εξήγγειλαν όμως ..κάτι είναι και αυτό .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις