Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντιδράσεις με την κίνηση του Robbie Williams όταν τον άγγιξαν θαυμαστές (video)
LIFESTYLE

Αντιδράσεις με την κίνηση του Robbie Williams όταν τον άγγιξαν θαυμαστές (video)

Σάλος έχει ξεσπάσει με την κίνηση του τραγουδιστή Robbie Williams σε μία από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του νέου έτους. Ο διάσημος καλλιτέχνης τραγουδούσε το Auld Lang Sein, στο πλαίσιο της εκπομπής Robbie Rocks Big Ben Live του BBC One για την έλευση του 2017, ενώ ταυτόχρονα άγγιζε τους φανατικούς θαυμαστές του. Όλα ήταν […]

robbie-image-2-311740418

Σάλος έχει ξεσπάσει με την κίνηση του τραγουδιστή Robbie Williams σε μία από τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του νέου έτους. Ο διάσημος καλλιτέχνης τραγουδούσε το Auld Lang Sein, στο πλαίσιο της εκπομπής Robbie Rocks Big Ben Live του BBC One για την έλευση του 2017, ενώ ταυτόχρονα άγγιζε τους φανατικούς θαυμαστές του.

Όλα ήταν καλά μέχρι την ώρα που ο Williams προέβη σε μία κίνηση που χαρακτηρίστηκε “αγενής” από την πλειοψηφία των θαυμαστών του. Όταν επέστρεψε στη σκηνή, έβγαλε κάνοντας έναν μορφασμό αηδίας αντισηπτικό και καθάρισε τα χέρια του.

Τα social media γέμισαν με σχόλια που κατέκριναν τη συμπεριφορά του, με λίγους να τον υποστηρίζουν, «ρίχνοντας τα» στο ιδιαίτερο χιούμορ του Robbie Williams.

Δείτε το video:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις