Πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι και καλλονή μέλος της κυβέρνησης Τραμπ (photos)

ΚΟΣΜΟΣ

Πρωταγωνίστρια σε ριάλιτι και καλλονή μέλος της κυβέρνησης Τραμπ (photos)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Ομαρόσα Μάνιγκολτ, είναι υποψήφιο μέλος για την ομάδα του Τραμπ, με την ίδια να δηλώνει πρόσφατα στο Fox πως ο τίτλος που θα λάβει θα είναι «τεράστιος». Η 42χρονη Μάνιγκολτ, έγινε διάσημη στο κοινό από το σκληρό τηλεοπτικό παιχνίδι «The Apprentice» όπου οικοδεσπότης ήταν ο ίδιος ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι συμμετέχοντες του […]

04.01.2017 | 10:58

Η Ομαρόσα Μάνιγκολτ, είναι υποψήφιο μέλος για την ομάδα του Τραμπ, με την ίδια να δηλώνει πρόσφατα στο Fox πως ο τίτλος που θα λάβει θα είναι «τεράστιος».

Η 42χρονη Μάνιγκολτ, έγινε διάσημη στο κοινό από το σκληρό τηλεοπτικό παιχνίδι «The Apprentice» όπου οικοδεσπότης ήταν ο ίδιος ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ. Οι συμμετέχοντες του σόου που προβαλλόταν από το NBC, προσπαθούσαν να αποδείξουν το επιχειρηματικό τους ταλέντο και να κερδίσουν μια διευθυντική θέση στις επιχειρήσεις του Τραμπ.

Η Μάνιγκολτ, που είναι λέκτορας στο πανεπιστήμιο Howard για branding και μάρκετινγκ, και πρώην υποψήφια στα καλλιστεία “Mrs. America”, κατάφερε να φτάσει στην ένατη βδομάδα του σόου ενώ όσο έμεινε στο παιχνίδι, ήξερε να παίζει πολύ σκληρά.

Η 42χρονη έχει εργαστεί στον Λευκό Οίκο ξανά, στην κυβέρνηση Κλίντον και συγκεκριμένα στο γραφείο του τότε αντιπροέδρου Αλ Γκορ. Είναι θερμή υποστηρίκτρια του Τραμπ και συνεργάζεται μαζί του εδώ και πολύ καιρό, ενώ είχε υπηρετήσει στην προεδρική του καμπάνια ως διευθύντρια επικοινωνιών για τους Αφροαμερικανούς.

Τον περασμένο μήνα, συνόδεψε τους θρύλους του ποδοσφαίρου (NFL) Ρέι Λιούις και Τζιμ Μπράουν στη Νέα Υόρκη και σε συνάντηση με τον Τραμπ.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
 

Exit mobile version