Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πίσω στα καθήκοντα της η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το βαρύ κρυολόγημα
ΚΟΣΜΟΣ

Πίσω στα καθήκοντα της η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά το βαρύ κρυολόγημα

Πίσω στα καθήκοντα της επέστρεψε η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από πολλές ημέρες που απουσίαζε, καθώς «χτυπήθηκε» από ένα βαρύ κρυολόγημα. Η Ελισάβετ, απένειμε τίτλο τιμής σε ένα μέλος του προσωπικού της στη διάρκεια ιδιωτικής τελετής χωρίς ωστόσο να υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες από την εκδήλωση. Για την ακρίβεια, χθες Τρίτη, απένειμε στο μέλος του προσωπικού της […]

bbaecd1ad0d25bb09f846f9d1a1bd564

Πίσω στα καθήκοντα της επέστρεψε η Βασίλισσα Ελισάβετ μετά από πολλές ημέρες που απουσίαζε, καθώς «χτυπήθηκε» από ένα βαρύ κρυολόγημα.

Η Ελισάβετ, απένειμε τίτλο τιμής σε ένα μέλος του προσωπικού της στη διάρκεια ιδιωτικής τελετής χωρίς ωστόσο να υπάρχουν διαθέσιμες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Για την ακρίβεια, χθες Τρίτη, απένειμε στο μέλος του προσωπικού της Ρέιμοντ Γουίοτον τα διάσημα του Υπολοχαγού του Βασιλικού Βικτωριανού Τάγματος, τιμή που απονέμεται για τις σπουδαίες υπηρεσίες στη μοναρχία.

Η απουσία της βασίλισσας από την χριστουγεννιάτικη λειτουργία για πρώτη φορά τρεις δεκαετίες μετά, είχε φουντώσει τις φήμες για βαριά ασθένεια που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα και τον θάνατο της.

Την ίδια μέρα, η Ελισάβετ έστειλε και προσωπικό συλλυπητήριο μήνυμα στον Ταγίπ Ερντογάν για τα 39 θύματα της αιματηρής επίθεσης στο κλαμπ Reina από το ISIS.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις