Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μακελείο Βερολίνου: Ταυτοποιήθηκε το όπλο του Ανίς Αμρί
ΚΟΣΜΟΣ

Μακελείο Βερολίνου: Ταυτοποιήθηκε το όπλο του Ανίς Αμρί

Οι Ιταλικές Αρχές ανακοίνωσαν σήμερα πως το όπλο που χρησιμοποίησε  ο μακελάρης του Βερολίνου για να σκοτώσει τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού, είναι το ίδιο με το οποίο τραυμάτισε τον αστυνομικό στην Ιταλία. Η αστυνομία εξέτασε τους κάλυκες που βρέθηκαν στο Βερολίνο και στο Σέστο Σαν Τζοβάνι, στο βόρειο Μιλάνο, όπου ο Αμρί τραυμάτισε τον […]

de4df1c3eba3e101b69b130badd6aa93

Οι Ιταλικές Αρχές ανακοίνωσαν σήμερα πως το όπλο που χρησιμοποίησε  ο μακελάρης του Βερολίνου για να σκοτώσει τον Πολωνό οδηγό του φορτηγού, είναι το ίδιο με το οποίο τραυμάτισε τον αστυνομικό στην Ιταλία.

Η αστυνομία εξέτασε τους κάλυκες που βρέθηκαν στο Βερολίνο και στο Σέστο Σαν Τζοβάνι, στο βόρειο Μιλάνο, όπου ο Αμρί τραυμάτισε τον αστυνομικό και συμπέρανε πως το όπλο ήταν το ίδιο.

Πλέον οι Ιταλικές Αρχές είναι σίγουρες πως το όπλο με το οποίο ο 24χρονος ισλαμιστής διέσχισε την Ευρώπη είναι το ίδιο με το οποίο σκότωσε τον άτυχο οδηγό του φορτηγού για να χρησιμοποιήσει το όχημα με τον φρικτό τρόπο.

Οι δυνάμεις της Ιταλίας συνεργάζονται με τις γερμανικές Αρχές για να διαπιστώσουν αν έχουν διαπραχθεί κι άλλα εγκλήματα με το συγκεκριμένο όπλο.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις