Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρωτοφανής σκληρότητα σε παιδί της Φλόγας: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»
ΕΛΛΑΔΑ

Πρωτοφανής σκληρότητα σε παιδί της Φλόγας: «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»

Δεν χωράει ανθρώπου νους τα όσα καταγγέλει ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», για τη συμπεριφορά ενός δασκάλου σε παιδί της Φλόγας. Όπως καταγγέλει ο σύλλογος μέσω της σελίδας του στο facebook ο μικρός Γιάννης έγινε αποδέκτης μιας απάνθρωπης συμπεριφοράς από το δάσκαλό του.  Συγκεκριμένα ο μικρός μαθητής, που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει […]

imagehandler

Δεν χωράει ανθρώπου νους τα όσα καταγγέλει ο σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», για τη συμπεριφορά ενός δασκάλου σε παιδί της Φλόγας.

Όπως καταγγέλει ο σύλλογος μέσω της σελίδας του στο facebook ο μικρός Γιάννης έγινε αποδέκτης μιας απάνθρωπης συμπεριφοράς από το δάσκαλό του. 

Συγκεκριμένα ο μικρός μαθητής, που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε, όταν βρέθηκε να ζητωκραυγάζει με τους συμμαθητές του από χαρά για την εκπαιδευτική εκδρομή που μόλις τους είχε ανακοινωθεί, η απάντηση του δασκάλου του ήταν «Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας»!

Το γεγονός, λέει η Φλόγα, που για ευνόητους λόγους δεν δημοσιοποιεί τα συγκεκριμένα στοιχεία της καταγγελίας, δεν συνέβη στην «απρόσωπη Αθήνα».

Διαβάστε εδώ την ανάρτηση της Φλόγας:
Εσύ μην χαίρεσαι, δεν θα πας !!!
Η τάξη της έκτης Δημόσιου Δημοτικού σχολείου πανηγυρίζει. Ο “δάσκαλος” μόλις ανακοίνωσε ότι θα πάνε εκπαιδευτική εκδρομή.
Ο “δάσκαλος”, που εκτελούσε και χρέη Διευθυντή, απευθύνθηκε προσωπικά στον «Γιάννη». ΕΣΥ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ !!!
Ο «Γιάννης» είναι ένα παιδί της Φλόγας που έδωσε σκληρό αγώνα να κερδίσει την υγεία του και το πέτυχε !!! Και το γεγονός δεν συνέβη στην απρόσωπη Αθήνα !!!
Ο “δάσκαλος” είναι δημόσιος λειτουργός και διεκδικεί τον τίτλο του «εκπαιδευτικού» που θα διδάξει τους αυριανούς πολίτες ανθρωπισμό !!!!
Κι εμείς όλοι, περιμένουμε ένα καλύτερο αύριο !!!!
Καλό 2017 αδέλφια !!!!
(το όνομα Γιάννης δεν είναι το πραγματικό)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις