Αθήνα

°C

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / PLUS / Συγκλονιστικό video: Το νέφος “κρύβει” το Πεκίνο μέσα σε ελάχιστα λεπτά
PLUS

Συγκλονιστικό video: Το νέφος “κρύβει” το Πεκίνο μέσα σε ελάχιστα λεπτά

  Πορτοκαλί συναγερμός έχει σημάνει στο Πεκίνο καθώς η πόλη βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας του τοξικού νέφους και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Η καθημερινότητα των ανθρώπων έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη με τα αυτοκίνητα στους δρόμους να είναι πολύ λίγα, ενώ και τα εργοστάσια έχουν μειώσει την παραγωγή τους. Το video που θα δείτε, δείχνει […]

 

A woman wearing a protective mask walks in front of the China Central Television (CCTV) building on an extremely polluted morning as hazardous, choking smog continues to blanket Beijing December 1, 2015. REUTERS/Damir Sagolj      TPX IMAGES OF THE DAY

Πορτοκαλί συναγερμός έχει σημάνει στο Πεκίνο καθώς η πόλη βρίσκεται σε πολύ μεγάλο κίνδυνο εξαιτίας του τοξικού νέφους και της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Η καθημερινότητα των ανθρώπων έχει γίνει ιδιαίτερα δύσκολη με τα αυτοκίνητα στους δρόμους να είναι πολύ λίγα, ενώ και τα εργοστάσια έχουν μειώσει την παραγωγή τους.

Το video που θα δείτε, δείχνει την απίστευτη ταχύτητα του νέφους, που καλύπτει την κινεζική πρωτεύουσα μέσα σε μόλις είκοσι λεπτά:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις