Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ξυλοκόπησαν Τούρκο σχεδιαστή μόδας στην Κωνσταντινούπολη (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Ξυλοκόπησαν Τούρκο σχεδιαστή μόδας στην Κωνσταντινούπολη (video)

Άγνωστοι με κουκούλες ξυλοκόπησαν τον διάσημο Τούρκο σχεδιαστή Μπαρμπαρός Σανσάλ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όταν αυτός κατέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου. Ο Σανσάλ μόλις είχε απελαθεί από τα κατεχόμενα της Κύπρου, εξαιτίας ανάρτησης που έκανε στο διαδίκτυο με την οποία θεωρήθηκε πως προσβάλει τη χώρα του, κι επέστρεφε στην Τουρκία. Στο video που ανέβασε στο […]

2yjmxa6ehp3gujcoyi4w

Άγνωστοι με κουκούλες ξυλοκόπησαν τον διάσημο Τούρκο σχεδιαστή Μπαρμπαρός Σανσάλ στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όταν αυτός κατέβηκε τις σκάλες του αεροπλάνου.

Ο Σανσάλ μόλις είχε απελαθεί από τα κατεχόμενα της Κύπρου, εξαιτίας ανάρτησης που έκανε στο διαδίκτυο με την οποία θεωρήθηκε πως προσβάλει τη χώρα του, κι επέστρεφε στην Τουρκία.

Στο video που ανέβασε στο διαδίκτυο λίγο πριν την τρομοκρατική επίθεση στο Reina, ο σχεδιαστής ακούγεται να λέει: «Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί… Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα».

Στο αεροδρόμιο, περίμεναν οι Αρχές για να τον συλλάβουν.

Δείτε το video:

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις