Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τεράστιες ουρές στα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω τεχνικού προβλήματος (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστιες ουρές στα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω τεχνικού προβλήματος (video)

Ο κακός χαμός έγινε στα αεροδρόμια των ΗΠΑ εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στον κεντρικό υπολογιστή της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων που προκάλεσε δυσκολίες στο σύνολο των αεροδρομίων. Στα σημεία ελέγχου των διαβατηρίων, οι ουρές ήταν τεράστιες και ο χρόνος αναμονής τέσσερις ώρες! Σε νεότερη ανακοίνωση της, η Υπηρεσία ανέφερε πως το πρόβλημα λύθηκε και […]

imagehandler

Ο κακός χαμός έγινε στα αεροδρόμια των ΗΠΑ εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στον κεντρικό υπολογιστή της Υπηρεσίας Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων που προκάλεσε δυσκολίες στο σύνολο των αεροδρομίων. Στα σημεία ελέγχου των διαβατηρίων, οι ουρές ήταν τεράστιες και ο χρόνος αναμονής τέσσερις ώρες!

Σε νεότερη ανακοίνωση της, η Υπηρεσία ανέφερε πως το πρόβλημα λύθηκε και οι διαδικασίες θα επανέλθουν φυσιολογικά.

«Τη στιγμή αυτή, δεν υπάρχει ένδειξη ότι η διακοπή υπηρεσίας ήταν εσκεμμένη», είπε μια εκπρόσωπος , αναφερόμενη στην πιθανότητα παραβίασης του συστήματος.

llala
Η διακοπή κράτησε από τις 5:00 μ.μ. έως τις 9:00 π.μ. περίπου ώρες Νέας Υόρκης , και όλα τα αεροδρόμια έχουν επανασυνδεθεί με το σύστημα, είπε η εκπρόσωπος Τζένιφερ Εβανίτσκι στη δήλωσή της.

Τα διεθνή αεροδρόμια στη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες, το Μαϊάμι, τη Βοστόνη και την Ατλάντα, ήταν από αυτά που παρουσίασαν μεγάλο πρόβλημα.

«Κατά τη διάρκεια της τεχνολογικής διακοπής, η Υπηρεσία είχε πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων που αφορούν την εθνική ασφάλεια και όλοι οι ταξιδιώτες πέρασαν έλεγχο σύμφωνα με στα στάνταρ ασφαλείας», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.

Δείτε τι γινόταν:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις