Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία: Μυστήριος θάνατος βρέφους δέκα ημερών
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Μυστήριος θάνατος βρέφους δέκα ημερών

Ένα μωράκι «έφυγε» από τη ζωή πριν ακόμη έρθει καλά- καλά, έπειτα από τη χορήγηση μίας δόσης προϊόντος που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης D. Ο θάνατος του προήλθε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Το δέκα μόλις ημερών βρέφος, πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου και η ανακοίνωση από τον εποπτικό φορέα του ιατρικού χώρου στη Γαλλία […]

imagehandler

Ένα μωράκι «έφυγε» από τη ζωή πριν ακόμη έρθει καλά- καλά, έπειτα από τη χορήγηση μίας δόσης προϊόντος που χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της έλλειψης βιταμίνης D.

Ο θάνατος του προήλθε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή.

Το δέκα μόλις ημερών βρέφος, πέθανε στις 21 Δεκεμβρίου και η ανακοίνωση από τον εποπτικό φορέα του ιατρικού χώρου στη Γαλλία έγινε αργά χτες το βράδυ.

Προς το παρόν, δεν έχει αποδειχθεί  με ποιον τρόπο συνδέεται ο θάνατος του βρέφους και η κατάποση του προϊόντος ‘Uvesterol D’, το οποίο παρασκευάζεται από το εργαστήριο Crinex.

Εξακολουθούν να διεξάγονται έρευνες για να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου και το αν ο θάνατός του συνδέεται με το Uvesterol D”, γράφει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις