Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Επίθεση με μαχαίρι από μετανάστη σε γυναίκα που διάβαζε τη Βίβλο
ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση με μαχαίρι από μετανάστη σε γυναίκα που διάβαζε τη Βίβλο

Αφγανός μετανάστης επιτέθηκε σε μία γυναίκα, μέσα σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Τίμελκαμ της βορειοδυτικής Αυστρίας εξαιτίας της Βίβλου που κρατούσε στα χέρια της. Ο 22χρονος μετανάστης, όπως αναφέρει η Daily Mail θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο γιατί η 50χρονη γυναίκα ήταν καλεσμένη στο κέντρο, προκειμένου να συζητήσει με τους μετανάστες το περιεχόμενο της Βίβλου. Όταν ο […]

imagehandler

Αφγανός μετανάστης επιτέθηκε σε μία γυναίκα, μέσα σε κέντρο φιλοξενίας στην πόλη Τίμελκαμ της βορειοδυτικής Αυστρίας εξαιτίας της Βίβλου που κρατούσε στα χέρια της.

Ο 22χρονος μετανάστης, όπως αναφέρει η Daily Mail θεώρησε εαυτόν προσβεβλημένο γιατί η 50χρονη γυναίκα ήταν καλεσμένη στο κέντρο, προκειμένου να συζητήσει με τους μετανάστες το περιεχόμενο της Βίβλου.

Όταν ο Αφγανός κατάλαβε τι πρόκειται να συμβεί, πήγε στην κουζίνα όπου βρισκόταν εκείνη τη στιγμή η γυναίκα και της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Η 50χρονη γλίτωσε από πολύ σοβαρό τραυματισμό, γιατί το παλτό της ήταν αρκετά χοντρό και δεν επέτρεπε στο μαχαίρι να προκαλέσει μεγάλο χτύπημα. Ωστόσο χτύπησε στο αυτί της από την πτώση της, εξαιτίας της μανίας με την οποία τη χτυπούσε ο μετανάστης.

Οι Αρχές τον συνέλαβαν και ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του και χαρακτήρισε την αντίδραση του υπερβολική, υποστηρίζοντας πως αντιμετωπίζει «προσωπικά προβλήματα».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις